Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η Palette κάνει πραγματικότητα το αγαπημένο μας ξανθό!

Μπορούμε όλες να αποκτήσουμε το ψυχρό ξανθό που ονειρευόμαστε!

15 Φεβρουαρίου 2022 10:43
Η Palette κάνει πραγματικότητα το αγαπημένο μας ξανθό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ξανθό είναι πάντα στη μόδα αλλά τι θα λέγατε για μία μικρή αλλαγή που θα απογειώσει το χρώμα σας και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε; Η Palette με τις νέες αποχρώσεις στη σειρά Intensive Color Creme έρχεται να πραγματοποιήσει αυτήν την αλλαγή και να μας χαρίσει το ψυχρό ξανθό που όλες αναζητούμε!

Όλο και περισσότερες γυναίκες δοκιμάζουν ψυχρούς τόνους στα μαλλιά τους, αλλά συχνά καταλήγουν σε ένα αποτέλεσμα με έντονα κίτρινους τόνους. Οι νέες αποχρώσεις της Palette Intensive Color Creme 9.21 και 9.51 έρχονται να κάνουν το απόλυτο ψυχρό ξανθό πραγματικότητα προσφέροντας έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας και προστασία από τη φθορά και τους κίτρινους τόνους. Η Μόνιμη κρέμα βαφή με το Σύστημα Τριπλής περιποιείται τα μαλλιά, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει και προσφέρει απαλότητα για ένα εντυπωσιακό χρωματικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Η απόχρωση Palette 9.21 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Φυμέ Σαντρέ χαρίζει ένταση μεγάλης διάρκειας, προσφέροντας προστασία από το ξεθώριασμα. Είναι κατάλληλη για ξανοιγμένα μαλλιά έως ξανθό ανοιχτό.

Η απόχρωση Palette 9.51 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Πλατινέ Σαντρέ χαρίζει ένα έντονο ξανθιστικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας έως και 8 εβδομάδων που μαγνητίζει τα βλέμματα. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι κατάλληλη για ξανοιγμένα μαλλιά έως ξανθό ανοιχτό.

βαφές μαλλιών

Η Palette Μόνιμη Κρέμα Βαφή, εδώ και χρόνια, παραμένει η αγαπημένη μάρκα βαφής των γυναικών, και είναι δίπλα σου για όλες τις αποχρώσεις της ζωής σου. Δοκίμασε τις νέες ψυχρές ξανθές αποχρώσεις και κάνε τη διαφορά!

Για περισσότερες πληροφορίες για την Palette μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα:

https://www.schwarzkopf.gr/el/brands/haircolor/palette.html

https://www.facebook.com/schwarzkopfgreece/

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €19,3 δις και λειτουργικά κέρδη €2,6 δισ. για το έτος 2020. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.henkel.com/

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas ως 100% θυγατρική της Henkel AG & Co από το 1989, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share