Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γάλα γαϊδούρας: Οι λόγοι που το λατρεύουν όλο και πιο πολλές γυναίκες

Εξαιρετικό για την αντιγήρανση και την θεραπεία των ρυτίδων

11 Φεβρουαρίου 2022 11:01
Γάλα γαϊδούρας: Οι λόγοι που το λατρεύουν όλο και πιο πολλές γυναίκες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το γάλα γαϊδούρας αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στον χώρο των φυσικών προϊόντων περιποίησης. Λόγω των ενυδατικών του ιδιοτήτων, το γάλα γαϊδούρας ενυδατώνει και προσδίδει λάμψη στο δέρμα, ενώ απαλύνει γραμμές έκφρασης.

Το γάλα γαϊδούρας είναι επίσης εξαιρετικό για την αντιγήρανση και την θεραπεία των ρυτίδων, καθώς έχει 60 φορές την βιταμίνη C από το γάλα της αγελάδας. Τέλος, είναι ιδανικό για αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως η ψωρίαση, το έκζεμα και η ατοπική δερματίτιδα.

Απλώστε γάλα σόγιας για 15' στο πρόσωπό σας και το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει

γαλα-σογιασ

Τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο και όχι άδικα. Χάρη στα συστατικά του, το γάλα σόγιας θεωρείται ένα φυσικό αντιγηραντικό συστατικό που αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου του δέρματος.

Παράλληλα, δείτε το βότανο που εξαφανίζει τις ρυτίδες στη στιγμή.

Αν οι καλλυντικές αντιγηραντικές κρέμες του εμπορίου σας έχουν απογοητεύσει, τότε πρέπει να σταρφείτε σε πιο φυσικές και οικονομικές λύσεις που θα σας χαρίσουν ένα ασυναγώνιστο αποτέλεσμα Απλώστε στο πρόσωπό σας με ένα βαμβάκι και αφήστε να δράσει για 15-30 λεπτά. Ξεβγάλτε με κρύο νερό.

Εξαφανίστε ουλές και ρυτίδες από το πρόσωπό σας με 2 υλικά που έχετε στο σπίτι σας

γαλα-σογιασ

Η εξαφάνιση ουλών και ρυτίδων μπορεί να επιτευχθεί με μία σπιτική θεραπεία, για την οποία χρειάζονται μόλις δύο υλικά και μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας.

Οι περιβαλλοντικές συνθήκες, η αφυδάτωση και η συνεχής έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες UV μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος και να δημιουργήσουν ατέλειες, όπως ρυτίδες και ουλές.

Μπορεί με την πάροδο του χρόνου, η εμφάνισή τους να είναι φυσιολογική, αλλά ορισμένοι άνθρωποι τις αποκτούν σε πολύ μικρότερη ηλικία επειδή δεν φροντίζουν σωστά το δέρμα τους.

Και παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι απλά τις αγνοούν, το δέρμα είναι ευαίσθητο και χρειάζεται ειδική αντιρυτιδική θεραπεία για να προχωρήσει στην αναγεννητική διαδικασία.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share