Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MEDISEI: Δώστε χαρά στον εαυτό σας με τα 4 πολυτελή πακέτα της Panthenol extra Party O’clock

Περιλαμβάνουν best seller προϊόντα περιποίησης

10 Φεβρουαρίου 2022 13:47
MEDISEI: Δώστε χαρά στον εαυτό σας με τα 4 πολυτελή πακέτα της Panthenol extra Party O’clock
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιατί να περιμένουμε τις γιορτές για να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας ή στους αγαπημένους μας; Δώστε χαρά στον εαυτό σας ή σε αυτούς που αγαπάτε με τα 4 πολυτελή πακέτα της Panthenol extra Party O’clock που περιλαμβάνουν best seller προϊόντα περιποίησης για τη γυναίκα και τον άνδρα στα πιο glamorous νεσεσέρ!

Διαλέξτε αυτό που προτιμάτε και ανακαλύψτε έναν κόσμο ακαταμάχητων αρωμάτων που περιποιείται τις αισθήσεις, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια πράξη φροντίδας της επιδερμίδας, προσώπου και σώματος.

Σύσφιξη, Καθαρισμός & Άρωμα με ΔΩΡΟ χρυσό νεσεσέρ

panthenol χρυσό

Panthenol Extra Gold Peel Off Mask, μάσκα προσώπου με εκχύλισμα φύλλων ελίχρυσου για άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας.

Panthenol Extra Femme 3in 1 Cleanser, γυναίκειο αφρόλουτρο και σαμπουάν με αιθέριο άρωμα ανατολής και νότες από βανίλια, περγαμόντο και κεδρόξυλο.

Panthenol Extra Femme Eau De Toilette, γυναικείο άρωμα, με αιθέριο και κομψό συνδυασμό από νότες περγαμόντου και πράσινων φύλλων

Λάμψη, Καθαρισμός & Άρωμα με ΔΩΡΟ ροζ-χρυσό νεσεσέρ

panthenol ροζ

Panthenol Extra White Pearl Peel Off Mask, μάσκα προσώπου με εκχύλισμα μαργαριταριού και θαλασσινό αλάτι για άμεση λάμψη και αναζωογόνηση.

Panthenol Extra Bare Skin 3in 1 Cleanser, γυναίκειο αφρόλουτρο και σαμπουάν με ξυλώδεις και φλοράλ νότες, ιδανικό για καθημερινή χρήση σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά.

Panthenol Extra Bare Skin Eau De Toilette, γυναικείο άρωμα με ξυλώδεις και φλοράλ νότες.

Θρέψη, Καθαρισμός & Κρέμα αντιγήρανσης με ΔΩΡΟ ασημένιο νεσεσέρ

panthenol ασημί

Panthenol Extra White Tea Beauty Intensive Mask, Μάσκα προσώπου εντατικής ενυδάτωσης με λευκό τσάι, υαλουρονικό οξύ, πανθενόλη, ενυδατικά σάκχαρα, αλόη, μέταλλα & ιχνοστοιχεία.

Panthenol Extra Micellar True Cleanser Gel 3 in 1, διάφανο μικυλλιακό ζελέ καθαρισμού, ειδικά σχεδιασμένο για να αποφράσσει τους πόρους και να αφαιρεί αποτελεσματικά λιπαρότητα, ρύπους και αδιάβροχο μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη.

Panthenol Extra Face & Eye Cream, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών για ολοκληρωμένη προστασία και ορατά αποτελέσματα από την 1η εβδομάδα. Ενυδατώνει σε βάθος, συνεισφέρει αποτελεσματικά στη μείωση των ρυτίδων και στη βελτίωση του οβάλ του προσώπου.

Και επειδή και οι άντρες θέλουν να απολαμβάνουν στιγμές φροντίδας, η Panthenol Extra με το πακέτο Party O’clock for him δημιούργησε τον πιο σύντομο οδηγό περιποίησης για άντρες, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Αντιρυτιδική κρέμα, Καθαρισμός & Άρωμα με ΔΩΡΟ μπλε νεσεσέρ

panthenol μπλε

Panthenol Extra Men Face And Eye Cream, ανδρική αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών ειδικά σχεδιασμένη για ρυτίδες και ερεθισμούς.

Panthenol Extra BLUE FLAMES 3in 1 Cleanser, ανδρικό αφρόλουτρο και σαμπουάν με νότες εσπεριδοειδών, ξύλου και καπνού, ιδανικό για καθημερινή χρήση σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά.

Panthenol Extra Blue Flames Eau De Toilette, ανδρικό άρωμα που αναδύει τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών και τη ζεστασιά του ξύλου και του καπνού.

Αναζήτησε τα τώρα σε ειδική τιμή!

Θα τα βρείτε σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Διατίθενται από την ελληνική εταιρεία MEDISEI S.A., Πυθαγόρα 47, 175 63, Π. Φάληρο, E: [email protected]

Site: www.medisei.gr

Facebook: Panthenol EXTRA

Instagram: panthenolextra

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share