Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Αυτό είναι το μπαχαρικό που θα «απογειώσει» την ερωτική σου ζωή

Δεν θα το πιστεύετε!

4 Φεβρουαρίου 2022 10:35
Αυτό είναι το μπαχαρικό που θα «απογειώσει» την ερωτική σου ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονη σεξουαλική δραστηριότητα παρατηρήθηκε μετά τη χρήση αυτού του μπαχαρικού καθιστώντας το ως το κορυφαίο αφροδισιακό. Το μοσχοκάρυδο είναι ένα μπαχαρικό που χρησιμοποιείται για να διανθίσουμε πολλά πιάτα. Όταν το τρίβουμε, απελευθερώνει μία ιδιαίτερη και ευχάριστη μυρωδιά.

Δείτε επίσης: Πρωκτικό σ3ξ: Τι πρέπει να κάνεις για να μην πονέσεις και να το απολαύσεις!

Σε κάποια φάρμακα της αρχαίας Ασίας χρησιμοποιούνταν λόγω μιας μυθικής δράσης που -όπως λέγεται- το χαρακτηρίζει: το μοσχοκάρυδο θεωρείται ερωτικό φίλτρο που δρα σε άνδρες και γυναίκες.

ερωτική ζωή μπαχαρικό

Σήμερα δε διαθέτουμε παρά μόνο μία έρευνα για το μοσχοκάρυδο, η οποία έχει πραγματοποιηθεί σε ποντίκια. Πρόκειται για ένα μικρό πείραμα με εντυπωσιακά ωστόσο αποτελέσματα. Φαίνεται πως, με το μοσχοκάρυδο, τα ποντίκια γλεντούν με την ψυχή τους. Η συχνότητα και η ένταση των συνευρέσεών τους αυξάνεται κατά πολύ μέσα σε δύο με τρεις ώρες μετά την πέψη.

Μπορείτε να δοκιμάσετε και μόνοι σας κάποιο βράδυ, τρώγοντας ένα γιαούρτι πασπαλισμένο με τριμμένο μοσχοκάρυδο, σε λογική πάντα ποσότητα. Εσείς θα κρίνετε.

Αυτό είναι το μπαχαρικό που εξαφανίζει του μαύρους κύκλους

Αυτή η beauty vlogger ισχυρίζεται πως αυτό το μπαχαρικό που έχεις στο ντουλάπι σου θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους.

Αν είσαι Shape Girl θα έχεις εξοικειωθεί ήδη με τον κουρκουμά και τα οφέλη του. Αυτό που, ίσως, δεν ξέρεις είναι πως ο κουρκουμάς μπορεί να καταπολεμήσει και τους μαύρους κύκλους. Ή, τουλάχιστον, έτσι ισχυρίζεται η beauty vlogger Farah D με βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Κουρκουμάς: Το μπαχαρικό θαύμα, η άγνωστη «ασπίδα προστασίας» για την καρδιά

ε αυτό το γρήγορο βίντεο, η vlogger αναμειγνύει περίπου 1/8 κ.γ. κουρκουμά με περίπου 1 κ.σ. βουτυρόγαλα και έπειτα εφαρμόζει το μείγμα κάτω από τα μάτια της. Αφού στεγνώσει, ξεπλένει το πρόσωπο της και αποκαλύπτει μία πιο φωτεινή επιδερμίδα. Η Farah συστήνει να ακολουθείς συχνά το εν λόγω μυστικό ομορφιάς για να διώξεις μια για πάντα τους μαύρους κύκλους.

Πώς φεύγουν οι μαύροι κύκλοι; Δες το βίντεο:

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share