Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θαυματουργό λεμόνι: Έτριβε κάθε πρωί τα δόντια της με μια φλούδα - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε

Απίστευτο!

2 Φεβρουαρίου 2022 10:19
Θαυματουργό λεμόνι: Έτριβε κάθε πρωί τα δόντια της με μια φλούδα - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λεμόνι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές θαυματουργό τόσο σε θέματα καθαριότητας όσο και σε θέματα υγείας αλλά και ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν πίνετε καθημερινά λεμόνι με κανέλα. Τι μπορεί να συμβεί όμως αν τρίψουμε τα δόντια μας με μια φλούδα λεμονιού;

Οι λόγοι που τα δόντια μας μπορεί να παρουσιάσουν δυσχρωμίες είναι πολλοί μερικοί από αυτούς η υπερβολική κατανάλωση καφέ ή το κάπνισμα. Πώς θα απαλλαγούμε όμως από αυτό το βασανιστήριο χωρίς να επισκεφθούμε τον οδοντίατρό μας και χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία; Με τη βοήθεια του λεμονιού.

Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες είναι αυτές που θα επαναφέρουν το σμάλτο των δοντιών μας στα φυσιολογικά του επίπεδα και θα μας χαρίσουν και πάλι ένα λαμπερό και αστραφτερό χαμόγελο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε τη φλούδα από ένα λεμόνι απευθείας στα δόντια σας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικές ακόμη άγνωστες χρήσεις του λεμονιού στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτά είναι τα 10 οφέλη που έχει το ζεστό νερό με λεμόνι στον οργανισμό σας

Με πολλούς τρόπους μπορεί να βοηθήσει ο χυμός λεμονιού την υγείας μας. Επίσης δείτε τι γίνεται όταν πιείτε μαγειρική σόδα με λεμόνι.

Συγκεκριμένα τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη C, βιταμίνες του συμπλέγματος B, ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο, μαγνήσιο και φυτικές ίνες. Πριν καταναλώσετε χυμό λεμονιού, είναι απαραίτητο να τον αραιώσετε σε νερό, καθώς είναι όξινος και μπορεί να βλάψει τα δόντια σας αν καταναλωθεί σκέτος.

Το ζεστό νερό με λεμόνι πρέπει να πίνεται το πρωί και να περιμένετε να περάσουν 15 έως 30 λεπτά για να φάτε πρωινό. Ενώ παράλληλα βοηθάει σε 10 πράγματα τον οργανισμό σας.

Δείτε στο βίντεο ποια είναι αυτά:

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share