Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το ρόφημα - αντικαταστάτης του καφέ που δίνει περισσότερη ενέργεια

Η «συνταγή» για ενέργεια χωρίς καφεΐνη

24 Ιανουαρίου 2022 14:01
Αυτό είναι το ρόφημα - αντικαταστάτης του καφέ που δίνει περισσότερη ενέργεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αμερικανίδα διατροφολόγος Λόρεν Μάνακερ σταμάτησε την κατανάλωση καφέ και βρήκε άλλες πέντε τροφές που τη βοηθούν να παραμείνει σε εγρήγορση και να έχει ενέργεια.

Παράλληλα, δείτε πως να πίνετε τον καφέ σας για να αδυνατίζετε πιο εύκολα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC, πριν από τέσσερα χρόνια η Λόρεν Μάνακερ είχε ένα ατύχημα. Για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες μιας διάσεισης, σταμάτησε να πίνει καφέ κατόπιν συμβουλής του γιατρού της. Δεν ήταν εύκολο χωρίς το αγαπημένο της ρόφημα, αλλά βρήκε τον αντικαταστάτη του.

Το πρωί η διατροφολόγος πίνει ένα «latte» κουρκουμά, που είναι ένα μείγμα ζεστού γάλακτος με τζίντζερ, κουρκουμά και σιρόπι σφενδάμου, στο οποίο έχει προστεθεί μια πρέζα μαύρο πιπέρι.

κουρκουμάς

Έτσι, κάθε συστατικό έχει τον δικό του ρόλο. Το γάλα έχει την πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός το πρωί, το σιρόπι αντικαθιστά τη ζάχαρη και ο κουρκουμάς περιέχει αντιοξειδωτικά και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Επίσης, η Αμερικανίδα διατροφολόγος τρώει άπαχο βοδινό κρέας δύο φορές την εβδομάδα, επειδή είναι μια σημαντική πηγή σιδήρου, η έλλειψη του οποίου μπορεί να προκαλέσει κόπωση. Το βραδινό της γεύμα αποτελείται από ακτινίδιο, το οποίο περιέχει την ορμόνη σεροτονίνη, η οποία βοηθά στον καλύτερο ύπνο, εξασφαλίζοντας ενέργεια για την επόμενη μέρα.

Επιπλέον, η διατροφολόγος συνιστά να πίνουμε περισσότερο νερό και να τρώμε ζυμαρικά.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share