Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

The ultimate smudge-proof eye liner από τη Mon Reve

20 Ιανουαρίου 2022 12:02
The ultimate smudge-proof eye liner από τη Mon Reve
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ψάχνεις το τέλειο eye liner; Προτιμάς το κλασικό μαύρο ή μια πιο ιδιαίτερη απόχρωση; Στην αναζήτησή σου για το ιδανικό eye liner, η Mon Rêve έχει την απάντηση με το ολοκαίνουργιο Infiny Dip Liner. Ένα υγρό eye liner που θα μεταμορφώσει και θα δώσει άλλη δυναμική στο βλέμμα σου με λίγες μόνο κινήσεις!

Ανεξίτηλο με πολύ μεγάλη διάρκεια και αδιάβροχη σύνθεση που δεν ξεθωριάζει ή μουτζουρώνει. Διαθέτει ένα λεπτό και μαλακό πινελάκι, που είναι ειδικά σχεδιασμένο να τονίζει με μεγάλη ευκολία τα μάτια προσφέροντας ακριβή εφαρμογή και ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε πέρασμα.

Πλούσιο σε χρωστικές, το Infiny Dip Liner χαρίζει τέλεια κατανομή του προϊόντος και απόλυτη απόδοση χρώματος. Στεγνώνει πολύ γρήγορα και διατηρείται αναλλοίωτο όλη την ημέρα, χωρίς να μουτζουρώνει ή να «τρέχει», ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες.

μακιγιάζ

Ο συνδυασμός της ευέλικτης μύτης του και της αδιάβροχης σύνθεσής του καθιστούν το Infiny Dip το απόλυτο eye liner για να δημιουργείς με ακρίβεια το σχέδιο που επιθυμείς και να απολαμβάνεις ένα ομοιόμορφο, χωρίς κενά, αποτέλεσμα εξαιρετικής απόδοσης και μέγιστης σταθερότητας.

Το καλύτερο είναι ότι θα το βρεις, όχι σε μια, αλλά σε 6 μοναδικές ματ και μεταλλικές αποχρώσεις. Έτσι μπορείς να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει στο στυλ σου ή να κάνεις πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Το Infiny Dip Liner σε προκαλεί να σχεδιάσεις εκτός ορίων, να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να πειραματιστείς με το μακιγιάζ των ματιών σου από το πρωί έως το βράδυ. Βγες έξω από το comfort zone σου και δημιούργησε αμέτρητα ξεχωριστά eye looks που θα σε συντροφεύουν όλη μέρα ή νύχτα!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share