Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φυσικό σπιτικό aftershave για μετά το ξύρισμα - Θα πάθετε πλάκα

Το αποτέλσμα θα σας αφήσει άναυδους!

19 Ιανουαρίου 2022 10:19
Φυσικό σπιτικό aftershave για μετά το ξύρισμα - Θα πάθετε πλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να αποφεύγετε τα after shaves του εμπορίου που περιέχουν οινόπνευμα (συνήθως έχουν έντονο άρωμα και αναγράφεται στα συστατικά), μπορείτε όμως και να φτιάξετε το δικό σας after shave με υλικά που υπάρχουν στο σπίτι σας, όπως το μηλόξυδο.

Αναμείξτε ίση ποσότητα της σούπας μηλόξυδο και νερό και εφαρμόστε στο δέρμα για ένα χαλαρωτικό aftershave.

ξύρισμα

Η πολυτιμότερη κρέμα νυκτός μόνο με ελαιόλαδο και άλλο 1 υλικό

Tο ελαιόλαδο είναι μια από αυτές τις μαγικές ουσίες που είναι καλή σχεδόν για τα πάντα, τη διατροφή, το δέρμα, τα χέρια και τα νύχια, αλλά και για τα μαλλιά. Η συγκεκριμένη κρέμα νυκτός θα κάνει το δέρμα σας να λάμπει. Παράλληλα, αυτό είναι το φυσικό conditioner για τα μαλλιά που κάνει θαύματα.

Το ελαιόλαδο μαλακώνει και ενυδατώνει, ενώ το ξύδι περιορίζει τις κηλίδες, σκοτώνει τα μικρόβια και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Βρέξτε το πρόσωπό σας με νερό προτού την απλώσετε.

Υλικά

  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • ¼ του φλιτζανιού ξύδι
  • ¼ του φλιτζανιού νερό

Διαδικασία

  • Ανακατέψτε τα υλικά όλα μαζί και εφαρμόστε στο δέρμα.
  • Για καλύτερα αποτελέσματα, απλώστε την κρέμα και αφήστε τη όλο το βράδυ.
  • Οι διαδικασίες που ακολουθεί το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας και του ύπνου μεγιστοποιούν τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και τις αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο.

ελαιόλαδο

Ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά; Αρκεί 1 κουταλιά από αυτό το υλικό και θα δείτε τεράστια αλλαγή

Ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά; Συνηθισμένο πρόβλημα για πολλές γυναίκες είτε λόγω του συνεχούς στυλιζαρίσματος είτε χρήσης λάθος σαμπουάν. Παράλληλα, δείτε 5 + 1 μυστικά για τέλειες μπούκλες.

Δώστε τέλος στα ξηρά μαλλιά με αυτό το κόλπο. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι στο κανονικό σαμπουάν σας για να διορθώσετε τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα σας μαλλιά.

Για βαθύτερη ενυδάτωση μπορείτε να προσθέσετε ελάχιστο ελαιόλαδο. Αφήστε το μίγμα για 20 λεπτά, ενώ έχετε τα μαλλιά σας τυλιγμένα σε μια πετσέτα πριν από το λούσιμο και στη συνέχεια πλύνετε τα μαλλιά σας κανονικά.

μελι

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share