Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό είναι ρόφημα που θα σε βοηθήσει στην καύση λίπους

Ανακάλυψε τη συνταγή

14 Ιανουαρίου 2022 18:47
Αυτό είναι ρόφημα που θα σε βοηθήσει στην καύση λίπους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει ένα ρόφημα το οποίο είναι τονωτικό και ταυτόχρονα βοηθάει στην καύση του λίπους και είναι ιδανικό για να το αντικαταστήσετε με τον παραπάνω καφέ που θα πίνατε. Με την ευκαιρία μάθε εδώ ποιες είναι οι τροφές και τα γεύματα για να απαλλαγείτε από το λίπος της κοιλιάς.

Αυτό είναι ρόφημα που θα σε βοηθήσει στην καύση λίπους

Ρόφημα για κάψιμο λίπους

  • Προμηθεύσου ένα μείγμα από ίσα μέρη δεντρολίβανο, καρπό κόλα, φλοιό φασολιού και πράσινου τσαγιού.
    Ρίξε 1 κ.σ. σε 1 λίτρο νερό που βράζει. Άφησέ το να βράσει για μισό λεπτό και σβήσε τη φωτιά. Άσ' το για 15 λεπτά και σούρωσέ το.
  • Πίνε 2 φορές την ημέρα, αλλά όχι πριν πας για ύπνο, προσθέτοντας μία φέτα λεμόνι.

Πού οφείλεται η λιποδιαλυτική του δράση:

  • Το δεντρολίβανο είναι ένα τονωτικό του ήπατος και συμβάλλει στην παραγωγή περισσότερης χολής, η οποία είναι απαραίτητη για την εξάλειψη των διαφόρων ενοχλήσεων της πέψης, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και σου επιτρέπει να καις με μεγαλύτερη ευκολία το λίπος.
  • Ο φλοιός του φασολιού, επίσης, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες που απορροφούν τις λιπαρές ουσίες και τις μεταφέρουν στο έντερο, εμποδίζοντας την αφομοίωσή τους.
  • Ο καρπός κόλα περιέχει ουσίες που πυροδοτούν το μεταβολισμό. Τέλος, το πράσινο τσάι είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει την αίσθηση πείνας και έχει διουρητική δράση.

Πηγή: shape.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share