Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

AVGERINOS COSMETICS: Μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης!

Ισχύουν online και στα φυσικά καταστήματα από τις 10/1 έως και τις 28/2

13 Ιανουαρίου 2022 14:15
AVGERINOS COSMETICS: Μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τις 10 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου, η AVGERINOS COSMETICS σας περιμένει να ανακαλύψετε τις πιο «λαμπερές» εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, τόσο online στο www.avgerinoscosmetics.gr όσο και στα φυσικά καταστήματα στο Σύνταγμα, το Χαλάνδρι, την Κηφισιά και τα Μελίσσια.

Η Ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών που ξεχωρίζουν οι influencers και επιλέγουν οι πιο «ψαγμένες» beauty lovers, ξεκινάει τη νέα χρονιά με μοναδικές προσφορές για να γνωρίσετε ακόμα περισσότερα από τα προϊόντα της με πιστοποιημένες VEGAN συνθέσεις και ποσοστό φυσικότητας που αγγίζει το 98%!

Γνωστά για τη minimal αισθητική και τα premium vibes που αποπνέουν, τα καταστήματα AVGERINOS COSMETICS σας περιμένουν για να γνωρίσετε τα must-haves για το καθημερινό σας skincare καθώς και τα star products της εταιρίας, τις 8 signature αρωματικές σειρές του brand αλλά και υπέροχες προτάσεις δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ιδανική ευκαιρία για να επισκεφθείτε το νέο flagship store του brand στα Μελίσσια (Παναγή Τσαλδάρη 21) για μία μοναδική εμπειρία shopping σε συνδυασμό με εκπτώσεις που θα λατρέψετε! Το e-shop του brand www.avgerinoscosmetics.gr σας καλεί επίσης να ανακαλύψετε τις ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης που στοχεύουν στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε επιδερμίδας: ενυδάτωση & προστασία προσώπου και σώματος, περιποίηση μαλλιών, προστασία, χαλάρωση και αναζωογόνηση καθώς και φροντίδα της αντρικής επιδερμίδας.

αυγερινός

Συνδυάστε τον απόλυτα αναζωογονητικό κόσμο ομορφιάς και αρωματοθεραπείας της AVGERINOS COSMETICS με τις πιο ελκυστικές προσφορές σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας και απολαύστε τη χειμερινή σεζόν με λάμψη, ομορφιά και ανανέωση!

Shop online www.avgerinoscosmetics.gr

Σχετικά με την AVGERINOS COSMETICS

H AVGERINOS COSMETICS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1964 από την αγάπη ενός φαρμακοποιού στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και τα οφέλη της αρωματοθεραπείας! Συνδυάζοντας τις φυσικές συνθέσεις με τις πιο πλούσιες υφές, τα προϊόντα AVGERINOS Cosmetics αποτελούν μια συλλογή από ελληνικές προσεγμένες παραγωγές που περιποιούνται μοναδικά την επιδερμίδα και διαθέτουν Vegan συνθέσεις, με υψηλό ποσοστό φυσικότητας που αγγίζει έως και το 98%. Κύριος στόχος της ΑVGERINOS COSMETICS παραμένει η δημιουργία μίας ολιστικής εμπειρίας ομορφιάς και χαλάρωσης για τους πελάτες της. Μέσα από μοναδικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στον απαιτητικό σύγχρονο τρόπο ζωής (στρες, πολλές ώρες εργασίας, λιγότερος χρόνος για τον εαυτό μας), προσφέρει πραγματικό αποτέλεσμα, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την αξιοποίηση πρώτων υλών φιλικών προς την επιδερμίδα αλλά και τη φύση.

Ακολουθήστε:

Καταστήματα AVGERINOS COSMETICS:

  • Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β II 210 3246901
  • Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 II 210 6820844
  • Κηφισιά, Κασσαβέτη 1 II 210 8086316
  • Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 (Showroom, Χονδρική & Λιανική Πώληση) II 210 2796238
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share