Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ: Αυτές ήταν οι τροφές στη δίαιτα που «έκαψε» 6 κιλά σε ένα μήνα για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια έχει γίνει άλλος άνθρωπος

12 Ιανουαρίου 2022 10:13
Πιο εντυπωσιακή από ποτέ: Αυτές ήταν οι τροφές στη δίαιτα που «έκαψε» 6 κιλά σε ένα μήνα για τη Σίσσυ Χρηστίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με την ίδια να έχει ένα από τα πιο γλυκά πρόσωπα και πάντοτε να έχει το θάρρος να μιλά για το βάρος της, κάνοντας αρκετές φορές δίαιτα με συγκεκριμένες τροφές.

Αν θες να χάσεις λίγα κιλάκια για να αισθανθείς ακόμα πιο άνετα, η Σίσσυ Χρηστίδου, που παράλληλα πανηγυρίζει μια μεγάλη μεταγραφή, μοιράστηκε μαζί μας το διατροφικό της πλάνο, το οποίο την βοήθησε να πέσει σε κιλά στην ζυγαριά. Δεν χρειάζονται υπερβολές απλά όλα με ένα μέτρο.

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ: Αυτές ήταν οι τροφές στη δίαιτα που «έκαψε» 6 κιλά σε ένα μήνα για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Το διαιτολόγιο της Σίσσυς Χρηστίδου

Πρωινό

  • 1 τοστ (ψωμί ολικής άλεσης ) με 1 φέτα γαλοπούλα και 1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών ή γάλα 1,5% (200ml) και 3 κ.σ. βρόμη ή δημητριακά ολικής άλεσης και 10 αμύγδαλα

Ενδιάμεσα

  • 1 φρούτο και 10 αμύγδαλα

Απογευματινό

  • 1φρούτο και 10 αμύγδαλα

Μεσημεριανό

  • 1η ημέρα: Μπριζόλα μοσχαρίσια 130 γρ. και σαλάτα με 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2η μέρα: Φασολάκια κοκκινιστά 1 1/2 φλιτζ. τσαγ., 60 γρ. τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών και 1 μικρό παξιμάδι ολικής άλεσης
  • 3η μέρα: Ομελέτα με 2 αυγά και λαχανικά και σαλάτα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4η μέρα: Πατατοσαλάτα με 2 μέτριες πατάτες βραστές και 1 τόνο σε νερό, 1 κ.σ. ελαιόλαδο και λαχανικά
  • 5η μέρα: Κοτόπουλο ψητό 130 γρ. και 3 μέτριες πατάτες φούρνου, σαλάτα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 6η μέρα: Ψαρονέφρι 130 γρ. και σαλάτα με ½ αβοκάντο
  • 7η μέρα: Ψάρι ψητό 150 γρ. και σαλάτα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Βραδινό

  • 1η μέρα: 2 φλιτζ. τσαγ. σαλάτα εποχής με 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, 1 φέτα γαλοπούλα και 1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών
  • 2η μέρα: 2 φλιτζ. τσαγ. σαλάτα εποχής με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 2 καλαμάκια κοτόπουλο
  • 3η μέρα: 2 φλιτζ. τσαγ. σαλάτα εποχής με 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, 1 φέτα γαλοπούλα και 1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών
  • 4η μέρα: Σαλάτα με 60 γρ. Τυρί, 1 φέτα γαλοπούλα και 1 μικρό παξιμάδι
  • 5η μέρα: Γιαούρτι 2% και 1 φρούτο μέτριο
  • 6η μέρα: Κριθαρένιο παξιμάδι με ντομάτα τριμμένη, 1 κ.σ. τυρί τριμμένο και 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • 7η μέρα: 2 φλιτζ. τσαγ. σαλάτα εποχής με 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, 1 φέτα γαλοπούλα και 1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών

Η σπάνια εξομολόγησή της που σπαράζει καρδιές

Συγκλονιστικά είναι όσα αναφέρει η Σίσσυ Χρηστίδου για τις δύσκολες στιγμές, που ζει η οικογένειά της, με την ίδια να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, ανέφερε πως η μητέρα της πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, έναν τύπο καρκίνο του αίματος.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών, εξομολογώντας όσα βιώνει ενώ πέρασε και ένα αισιόδοξο μήνυμα προς όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

Η εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τη μητέρα της

«Νομίζω είναι μία καλή στιγμή να σας εξηγήσω τους λόγους, Περίμενα να τελειώσει η σεζόν, να μην έχω την εκπομπή, να μπορώ να μιλήσω μιλήσω πιο ανοιχτά, Με πολλούς από εσάς έχω μιλήσει στα social media, σας έχω πει ότι περνάω μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου.

Σκεφτόμουν να το συζητήσουμε, αλλά είπα “τα παιδιά είναι διακοπές” αλλά από την άλλη είπα ότι μπορεί κάποιοι να είναι στη φάση που είμαστε εμείς και να κρατήσουμε ο ένας το χέρι του άλλου.

Για εμένα ήταν ο πιο δύσκολος χειμώνας της ζωής μου. Προσπάθησα να τα καταφέρω όλα,να είμαι με τα παιδιά μου, να είμαι στη δουλειά μου, και να στηρίξω τη συνθήκη αυτή.

Αντιμετωπίζουμε σαν οικογένεια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αφορά τη μητέρα μου. Από το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε κάτι εξετάσεις, φάνηκε ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά. Τελικά 1η Νοεμβρίου μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Ξεκινήσαμε μία μεγάλη μάχη και γενναία από τη μαμά μου. Είμαστε από την πρώτη στιγμή στην Αιματολογική Κλινική του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Εδώ περνάμε τις περισσότερες ημέρες, κάποιες είναι καλύτερες, κάποιες λιγότερο καλύτερες.

Το πιάσαμε πολύ νωρίς και αυτό είναι ένα πολύ βασικό μήνυμα που θέλω να περάσω, επειδή ο μπαμπάς μου είναι πολύ προσεκτικός, κάνανε εξετάσεις κάθε 6 μήνες και στη σύγκριση φάνηκε ότι κάτι διαφορετικό πάει να δημιουργηθεί.

Οι πρώτες αντιδράσεις καταλαβαίνετε ότι η είδηση σε σοκάρει, δεν μπορείς να τη διαχειριστείς εύκολα. Τα συναισθήματα είναι περίεργα και βαριά. Παρ΄όλα αυτά, είμαστε μία δεμένη οικογένεια, είμαστε αισιόδοξοι και η μαμά μου είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Τα βάλαμε κάτω, σηκώσαμε μανίκια και είπαμε “πάμε, να τα βάλουμε με το ‘τέρας’ αυτό.

Πρόκειται για έναν καρκίνο στο αίμα και στον μυελό. Η θεραπεία που υπάρχει για αυτή την ασθένεια είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών. Τον Δεκέμβριο ξεκίνησαν τα συμπτώματα, στην αρχή είχε μεγάλους πόνους στο στήθος».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share