Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προσοχή: Δείτε γιατί δεν πρέπει να κάνετε μπάνιο ποτέ ξανά με αυτό το σφουγγάρι…

Δώστε βάση!

31 Δεκεμβρίου 2021 14:42
Προσοχή: Δείτε γιατί δεν πρέπει να κάνετε μπάνιο ποτέ ξανά με αυτό το σφουγγάρι…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπάνιο: Υπάρχει ένας αηδιαστικός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις ποτέ ξανά αυτό το σφουγγάρι

Πολλοί δερματολόγοι λένε ότι αυτά τα σφουγγάρια κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Αυτό το είδος το σφουγγαριών λοιπόν είναι μια φωλιά βακτηρίων που αναπτύσσονται και πολλαπλασιάζονται μέσα σε μια μόνο νύκτα! Το 98% των δερματολόγων συστήνουν να ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε αυτό το σφουγγάρι ποτέ ξανά.

μπάνιο σφουγγάρι

Εάν όμως δεν μπορείτε να το αποχωριστείτε τότε οι ειδικοί αναφέρουν ότι πρέπει να το στραγγίζετε καλά και να το κρεμάτε σε στεγνό περιβάλλον για να μην βρουν τρόπο τα βακτήρια να αναπτυχθούν.

Κάνει μια τρύπα στο σφουγγάρι και βάζει μέσα ένα μαγνήτη - Το αποτέλεσμα; Θα σας λύσει τα χέρια!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να σας βρίσκει πάντα σωτήριες και οικονομικές λύσεις για τα καθημερινά σας προβλήματα, όπως εδώ μπορείτε να δείτε τον πιο έξυπνο τρόπο για να ζεστάνετε το σπίτι σας ανέξοδα.

Ένα ακόμη πρόβλημα όλων των νοικοκυρών είναι το πλύσιμο των μπουκαλιών και είναι απολύτως φυσιολογικό. Τα μπουκάλια έχουν στενό λαιμό και με τα χίλια ζόρια χωράει μέσα το σφουγγάρι των πιάτων, πόσο μάλλον το χέρι μας για να τα καθαρίσουμε σωστά.

Η λύση λοιπόν βρίσκεται στο βίντεο που ακολουθεί. Ο άντρας αυτός κόβει στη μέση ένα σφουγγάρι χαράσσει τη μια πλευρά και βάζει μέσα ένα μαγνήτη. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό μιας και βάζει το ένα κομμάτι μέσα στο μπουκάλι και με το άλλο απ' έξω μαγνητίζονται με αποτέλεσμα όταν κινεί το έξω σφουγγάρι παράλληλα να κινείται και το μέσα όπου θέλει χωρίς κανέναν κόπο. Μια λύση που σίγουρα θα δοκιμάσουμε!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικές ακόμη λύσεις σε καθημερινά προβλήματα στο βίντεο που ακολουθεί:

Eco-friendly cleaning tips to try at home. 🌍

Posted by 5-Minute Crafts on Tuesday, February 11, 2020
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share