Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ψήνετε ντομάτα μαζί με φέτα μέσα σε αλουμινόχαρτο; Σταματήστε το αμέσως!

Μεγάλη προσοχή

29 Δεκεμβρίου 2021 09:54
Ψήνετε ντομάτα μαζί με φέτα μέσα σε αλουμινόχαρτο; Σταματήστε το αμέσως!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο συνδυασμός της ντομάτας μαζί με τη λιωμένα φέτα που έχουν ψηθεί μέσα στο αλουμινόχαρτο αποτελεί απόλαυση, ωστόσο θα πρέπει να σταματήσετε να το μαγειρεύετε με αυτό τον τρόπο.

Καθώς, σύμφωνα με τους ειδικούς. όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τότε απελευθερώνεται αλουμίνιο και καταναλώνουμε αυτό το μέταλλο. Έχουμε δει και άλλες φορές να αποδεικνύεται λάθος κάτι που για εμάς ήταν καθημερινό συνήθειο, για παράδειγμα, δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πρέπει να βάζετε ντομάτα στη μαρουλοσαλάτα σας.

Τρώτε τη ντομάτα με τη φλούδα; Σταματήστε το αμέσως!

Η ντομάτα είναι από τα πιο θρεπτικά λαχανικά που μπορούμε να καταναλώσουμε ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που ευδοκιμεί. Είναι γνωστή για την αντικαρκινική της δράση αλλά και τα ευεργετική της οφέλη ειδικά σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν πλένετε το πρόσωπό της με τριμμένη ντομάτα.

Ωστόσο, ακόμη κι αν πολλοί λένε πως τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά ενός φρούτου ή λαχανικού βρίσκονται στη φλούδα του αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να καταναλώνεται.

Ψήνετε ντομάτα μαζί με φέτα μέσα σε αλουμινόχαρτο; Σταματήστε το αμέσως!

Η φλούδα της ντομάτας για παράδειγμα μπορεί να είναι λεπτή αλλά δεν παύει να είναι δύσπεπτη. Αν λοιπόν βασανίζεστε από καούρες ή πόνους στομάχου καλό θα ήταν να αφαιρείτε τη φλούδα από τις ντομάτες για να αποφύγετε τυχόν στομαχικές διαταραχές και να απολαύσετε τη σαλάτα σας άφοβα.

Γέμισε μια παγοθήκη με πολτοποιημένη ντομάτα - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άναυδοι

Η ντομάτα είναι ένα άκρως ευεργετικό υλικό για την υγεία μας και την επιδερμίδα μας γι' αυτό πολλά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που την έχουν και σαν βάση τους. Ωστόσο, επειδή είναι ένα προσιτό υλικό πολλά καλλυντικά προϊόντα μπορείτε να τα φτιάξετε και στο σπίτι, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε μια μοναδική μάσκα με ντομάτα και γάλα.

Αυτή τη φορά το Athensmagazine.gr θα σας δείξει με τον πιο απλό τρόπο πώς μπορείτε να κατευνάσετε τον πόνο από ένα έγκαυμα αλλά και να χαρίσετε μια υπέροχη νεανική μορφή στην επιδερμίδα σας με ένα παγάκι ντομάτας.

Για να φτιάξετε παγάκι με ντομάτα, θα χρειαστείτε χυμό ντομάτας στον οποίο θα προσθέσετε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Θα μοιράσετε το μείγμα στις θήκες μιας παγοθήκης και θα το καταψύξετε.

Απλά πάρτε ένα παγάκι και τρίψτε το σε όλο το πρόσωπο για 10 λεπτά. Θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος με άμεσο καταπραϋντικό αποτέλεσμα.

Ψήνετε ντομάτα μαζί με φέτα μέσα σε αλουμινόχαρτο; Σταματήστε το αμέσως!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share