Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Είχε στομαχόπονο και κατέληξε στο νοσοκομείο - Αυτό που αντίκρυσαν δεν το πίστευαν

Απίστευτο!

26 Δεκεμβρίου 2021 15:34
Είχε στομαχόπονο και κατέληξε στο νοσοκομείο - Αυτό που αντίκρυσαν δεν το πίστευαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνολικά 156 πέτρες, αριθμό ρεκόρ, στο νεφρό είχε ένας άνδρας που έσπευσε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά. Δείτε αυτό το σοκαριστικό σκηνικό με έναν εξαγρειωμένο ελέφαντα να τσαλαπατά άνδρα.

Οι γιατροί πέρασαν τρεις δύσκολες ώρες στο χειρουργείο αφαιρώντας τις πέτρες από το εσωτερικό του Basavaraj Madiwalar, από το Hubli της νότιας Ινδίας.

Ο 50χρονος δάσκαλος, σύμφωνα με τη Mirror, έφτασε στο Νοσοκομείο Ουρολογίας και Νεφρού Preeti μετά από έναν ξαφνικό έντονο πόνο στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς του.

Αφού ανακάλυψαν 156 πέτρες στα νεφρά, οι χειρουργοί του έκαναν λαπαροσκόπηση και ενδοσκόπηση για να αφαιρέσουν τις πέτρες.

στομαχόπονος

Ο γιατρός V Chandra Mohan, ουρολόγος και διευθύνων σύμβουλος του νοσοκομείου, δήλωσε: «Η εξέταση έδειξε την παρουσία μιας μεγάλης συστάδας νεφρικών λίθων. Ήταν ένα δύσκολο έργο να εξετάσουμε την έκτοπη περίπτωση, αλλά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αφαιρέσουμε τις πέτρες στα νεφρά».

Οι γιατροί διαπίστωσαν επίσης ότι ο κ. Madiwalar είχε έκτοπο νεφρό με το όργανο να βρίσκεται κοντά στην κοιλιά του και όχι στην κανονική του θέση.

Η ιατρική μονάδα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αριθμό ρεκόρ για πέτρες στα νεφρά που αφαιρέθηκαν ποτέ από έναν ασθενή σε ολόκληρη την Ινδία, πέραν της δύσκολης χειρουργικής επέμβασης.

Ο κ. Madiwalar μπόρεσε τώρα να επιστρέψει στη δουλειά του στο σχολείο του.
«Δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά πιστεύω ότι ο ασθενής θα είχε αναπτύξει αυτές τις πέτρες στα νεφρά πάνω από δύο-τρία χρόνια» σχολίασε σχετικά με την υπόθεση νεφρολόγος στο ίδιο νοσοκομείο.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share