Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χριστούγεννα 2021: 6+1 μοντέρνα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Ό,τι πρέπει για τις γιορτές!

21 Δεκεμβρίου 2021 10:34
Χριστούγεννα 2021: 6+1 μοντέρνα χτενίσματα για κοντά μαλλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χριστούγεννα 2021: Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι θέλουμε να είμαστε εντυπωσιακοί και εντυπωσιακές στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά είναι η αλήθεια πως έχουν πολλές επιλογές όσων αφορά το χτένισμά τους. Πλεξούδες, μακριές αλογοουρές, εντυπωσιακά χτενίσματα και άλλες πολλές φανταστικές ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Τι γίνεται όμως με τις γυναίκες που έχουν κοντά μαλλιά;

Κοντά ίσια μαλλιά με όγκο

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά τα Χριστούγεννα: Κοντά ίσια μαλλιά με όγκο

Αν έχεις επιλέξει ένα ανδρόγυνο look μπορείς να το απογειώσεις φέτος τα Χριστούγεννα με ένα ροκ χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα με κοντοκουρεμένα μαλλιά. Μιλάμε φυσικά για τα ίσια μαλλιά με όγκο που θα τραβηχτούν όλα πίσω για να φωτίσουν το πρόσωπό σου. Βάλε αφρό και λακ για πιο ροκ αποτελέσματα.

Σπαστά καρέ μαλλιά στο πλάι

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά τα Χριστούγεννα: Σπαστά καρέ μαλλιά στο πλάι

Μπορείς επίσης να επιλέξεις να κάνεις τα καρέ σου μαλλιά σπαστά και να τα αναδείξεις με μία χωρίστρα στο πλάι. Αυτό το χτένισμα θα σε κάνει να δείξεις μικρότερη και φυσικά εντυπωσιακή στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Ψηλός κότσος σε κοντά μαλλιά

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά τα Χριστούγεννα: Ψηλός κότσος σε κοντά μαλλιά

Αν τα μαλλιά σου είναι καρέ τότε μπορείς σίγουρα να επιλέξεις έναν ψηλό κότσο. Κι αν θέλεις ο κότσος σου να είναι πιο πλούσιος, δοκίμασε λαστιχάκια με ενσωματωμένα μαλλιά που είναι ακριβώς γι’ αυτήν την δουλειά και θα είσαι πιο όμορφη από ποτέ.

Χαμηλός κότσος σε κοντά μαλλιά

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά τα Χριστούγεννα: Χαμηλός κότσος σε κοντά μαλλιά

Ένας χαμηλός κότσος πάντα δείχνει σικ σε κοντά ή μακριά μαλλιά. Μπορείς λοιπόν να ισιώσεις τα μαλλιά σου και να τα πιάσεις σε έναν χαμηλό κότσο με φρατζάκια μπροστά. Θα είσαι εντυπωσιακή με το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα για τα Χριστούγεννα.

Πλεξούδα σε καρέ μαλλιά

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά τα Χριστούγεννα: Πλεξούδα σε καρέ μαλλιά

Φέτος τα Χριστούγεννα επέλεξε ένα Χριστουγεννιάτικο χτένισμα βγαλμένο από παραμύθι κάνοντας στα μαλλιά σου χαλαρές μπούκλες και αναδεικνύοντάς τα με μία γαλλική πλεξούδα. Θα είσαι παραμυθένια και θα ταιριάξεις σίγουρα με το Χριστουγεννιάτικο κλίμα, αφού τα Χριστούγεννα έχουν μέσα τους πολύ από παραμύθι.

Χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά τα Χριστούγεννα: Χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά

Τίποτα πιο κλασικό, πιο ρομαντικό, πιο σικ και πιο όμορφο από τις χαλαρές μπούκλες. Ειδικά αν επιλέξεις για Χριστουγεννιάτικο χτένισμα τις χαλαρές μπούκλες σε καρέ μαλλιά εκτός από πανέμορφη και σικ θα δείχνεις επίσης και μικρότερη.

Αξεσουάρ στα μαλλιά

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά τα Χριστούγεννα: Αξεσουάρ στα μαλλιά

Διάλεξε φέτος τα Χριστούγεννα ένα ψηλό ή έναν χαμηλό κότσο και διακόσμησε αυτόν τον κότσο με χάντρες και ό,τι άλλο σου αρέσει από αξεσουάρ για τα μαλλιά. Οι χάντρες και τα διαμαντάκια στα μαλλιά είναι η φετινή Χριστουγεννιάτικη τάση.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share