Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μεγάλη προσοχή με τη σκόνη σκόρδου: Αποφύγετε να την χρησιμοποιείτε γιατί…

Ο λόγος για να μην την τρώμε σε μεγάλες ποσότητες

17 Δεκεμβρίου 2021 22:26
Μεγάλη προσοχή με τη σκόνη σκόρδου: Αποφύγετε να την χρησιμοποιείτε γιατί…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σκόρδο είναι ένα υλικό, που συμβάλλει στην υγεία μας καθοριστικά, με ιδιαίτερη αντικαρκινική δράση, αν και ορισμένες φορές προτιμούμε να χρησιμοποιούμε τη σκόνη του αντί να το κόψουμε.

Η σκόνη σκόρδου προσδίδει επίσης γευστικότητα στα φαγητά μας, ενώ ξεχωρίζει για την ευκολία του σε σύγκριση με το κανονικό σκόρδο. Πόσο ασφαλές είναι, όμως, να το καναταλώνουμε σε ποσότητες;

Σκόνη σκόρδου χρήση

Πόσο καλό μας κάνει η σκόνη σκόρδου;

Η απάντηση είναι πως καλύτερο είναι να αποφεύγουμε τη σκόνη σκόρδου σε ποσότητες. Μπορεί το ξεφλούδισμα, το καθάρισμα και το κόψιμο του σκόρδου να είναι δύσκολο και βαρετό αλλά θα πρέπει να το συνηθίσεις. Αυτή η απλή συμβουλή μαγειρικής θα μεταμορφώσει τον τρόπο που μαγειρεύεις.

Να θυμάσαι πως οτιδήποτε φρέσκο είναι πάντα καλύτερο από οτιδήποτε μη φρέσκο και αυτό είναι κανόνας. Αν παρόλα αυτά χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις σκόνη, έχει πάντα στο μαυλό σου πώς δεν πρέπει να το παρακάνεις γιατί η γεύση του σκόρδου σε σκόνη είναι πολύ πιο βαριά.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share