Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σου τελείωσε το ασετόν; Και όμως μπορείς να ξεβάψεις τα νύχια σου με υλικά από την κουζίνα σου

Απίθανο τρικ - Μια έξυπνη λύση με φυσικά προϊόντα

15 Δεκεμβρίου 2021 17:44
Σου τελείωσε το ασετόν; Και όμως μπορείς να ξεβάψεις τα νύχια σου με υλικά από την κουζίνα σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μανικιούρ σου έχει αρχίσει να χαλάει και το βερνίκι να ξεβάφει και συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει ασετόν ούτε για δείγμα! Πήγαινε μια βόλτα μέχρι την κουζίνα για να ξεβάψεις τα νύχια σου! Επιπλέον, εδώ θα πάρετε ιδέες για μανικιούρ, αν έχετε κοντά νύχια

Αναλυτικά η διαδικασία:

  • Ζέστανε νερό και βάλε το σε ένα μπολ. Άφησε τα χέρια σου μέσα στο ζεστό νερό για περίπου 10 λεπτά, για να μαλακώσει τα βερνίκι.
  • Έπειτα σε άλλο μπολ βάλε ίση ποσότητα ξύδι μηλίτη και λεμόνι.
  • Βούτηξε ένα βαμβάκι στο μείγμα και ξέβαψε τα νύχια σου, όπως θα έκανες και με το ασετόν σου.
  • Μόλις το μείγμα έρθει σε επαφή με το βερνίκι θα το διαλύσει, με φυσικό τρόπο και εσείς θα έχετε αποφύγει τη χρήση του ασετόν!

Μπορείς να ξεβάψεις τα νύχια σου με υλικά από την κουζίνα σου

Ρίχνει πράσινο μανό σε ένα φλιτζάνι με νερό και βουτάει τα νύχια της μέσα - Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

Ρίχνει το πράσινο μανό σε ένα φλιτζάνι με νερό και βουτάει τα νύχια της μέσα. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό! Πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να φτιάξετε αυτό το εκπληκτικό μανικιούρ. Παράλληλα, τα νύχια μας δείχνουν σημάδια για την υγεία μας. Δείτε αναλυτικά εδώ τι πρέπει να προσέξετε.

Δείτε το βίντεο:

Έβαλε μια σταγόνα βερνίκι νυχιών σε αλουμινόχαρτο - Μόλις είδε το αποτέλεσμα «έμεινε»

Στην εποχή του DIY, το αλουμινόχαρτο έχει την τιμητική του. Σπάνια, όμως το έχουμε δει να χρησιμοποιείται για σχέδια μανικιούρ και ειδικά όταν χρειάζεται μόνο μια σταγόνα από το βερνίκι νυχιών.

Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο την πρώτη φορά, αλλά πιστέψτε μας, είναι εξαιρετικά εύκολο και το αποτέλεσμα καταπληκτικό. Δε χρειάζεστε κανένα ειδικό εργαλείο, εκτός από τα κλασικά είδη μανικιούρ συν ένα σφουγγάρι και ένα αλουμινόχαρτο.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Απλά ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες και δημιουργήστε αυτά τα υπέροχα σχέδια στα νύχια σας μέσα σε λίγα λεπτά. Εκτός από αυτό το κόλπο, δείτε εδώ το μυστικό για να μην ξεφλουδίζει το μανό από τα νύχια.

Δείτε το βίντεο:

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share