Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πόνος στις αρθρώσεις; Η φλούδα του λεμονιού έχει τη λύση!

Κάνει θαύματα!

13 Δεκεμβρίου 2021 10:47
Πόνος στις αρθρώσεις; Η φλούδα του λεμονιού έχει τη λύση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα πλέον συνηθισμένα προβλήματα υγείας σήμερα, είναι σίγουρα ο πόνος στις αρθρώσεις. Διάφορες καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν τραύματα στα οστά, τους συνδέσμους και τον χόνδρο γύρω από τις αρθρώσεις.

Εάν αντιμετωπίζετε πόνο στις αρθρώσεις, θα παρατηρήσετε διάφορα συμπτώματα: οίδημα, ζεστασιά, αδυναμία, ερυθρότητα, αστάθεια, ευαισθησία και απώλεια εύρους κίνησης της άρθρωσης.

Ο πόνος των αρθρώσεων μπορεί να γίνει εξαιρετικά επώδυνος. Ευτυχώς, εδώ, θα σας παρουσιάσουμε κάτι φυσικό που θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε άμεσα. Είναι εξαιρετικά απλό και ίσως έχετε όλα τα υλικά στο σπίτι!

Το λεμόνι είναι ένα φρούτο άφθονο σε μέταλλα και βιταμίνες όπως βιταμίνη Α, Β6, C, Β1, φώσφορος, ασβέστιο, κάλιο, πηκτίνη, μαγνήσιο κ.λπ. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο τη σάρκα του λεμονιού, αλλά δεν γνωρίζουν ότι ακόμη και η φλούδα του έχει άφθονα οφέλη για την υγεία!

Η φλούδα λεμονιού περιέχει μερικές πολύ ισχυρές αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Είναι εξαιρετική για την καταπράϋνση του νευρικού πόνου καθώς και για τη βελτίωση της υγείας των αιμοφόρων αγγείων σας. Είναι επίσης ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να ανακουφιστείτε από τον πόνο στις αρθρώσεις.

Εδώ, σας παρουσιάζουμε 2 τρόπους με τους οποίους οι φλούδες λεμονιού θα σας βοηθήσουν ενάντια στον πόνο των αρθρώσεων!

Κατ ‘αρχάς, περάστε από τον τρίφτη τη φλούδα του λεμονιού, αλλά προσέξτε! Θα τρίψετε μόνο το κίτρινο μέρος!

Βάλτε το ξύσμα του λεμονιού στις περιοχές όπου αισθάνεστε πόνο στις αρθρώσεις και εφαρμόστε επάνω τους έναν επίδεσμο.

Αφήστε το να μείνει έτσι για αρκετές ώρες. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Διαβάστε με την ευκαιρία κι αυτό: Τρώτε καθημερινά 3 αυγά και δε θα πιστεύετε τα αποτελέσματα!

Πόνος στις αρθρώσεις; Η φλούδα του λεμονιού έχει τη λύση!

Μια άλλη συνταγή είναι η εξής:

Συστατικά

  • Δύο λεμόνια (κατά προτίμηση βιολογικά)
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Φύλλα Ευκάλυπτου

Απλά ξεφλουδίστε το λεμόνι και κρατήστε τις φλούδες σε ένα γυάλινο βάζο. Βεβαιωθείτε ότι τις έχετε καλύψει πλήρως με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Έπειτα, προσθέστε τα φύλλα ευκαλύπτου. Κλείστε καλά το βάζο και αφήστε το να ξεκουραστεί για 2 εβδομάδες.

Όταν περάσει αυτή η περίοδος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μείγμα. Βουτήξτε μια γάζα και βάλτε την πάνω στην οδυνηρή περιοχή. Καλύψτε την με έναν επίδεσμο.

Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε αυτή τη μέθοδο πριν πάτε για ύπνο κάθε βράδυ. Η φυσική αυτή θεραπεία θα έχει περισσότερο χρόνο για δράση καθώς δεν κινείστε καθόλου!

Δοκιμάστε το σήμερα! Θα εκπλαγείτε πραγματικά με το πώς μια φυσική μέθοδος μπορεί να σας βοηθήσει τόσο πολύ!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share