Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στο Παρίσι για ειδική μελέτη νέων υλικών ο πλαστικός χειρουργός, Αθανάσιος Χριστόπουλος

Η μελέτη σχετίζεται με τη δράση του υαλουρονικού στο πρόσωπο

30 Νοεμβρίου 2021 13:57
Στο Παρίσι για ειδική μελέτη νέων υλικών ο πλαστικός χειρουργός, Αθανάσιος Χριστόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Παρίσι βρέθηκε πρόσφατα ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος στα πλαίσια μιας εξειδικευμένης μελέτης σχετικά με τη δράση του υαλουρονικού στο πρόσωπο.

Ο κ. Χριστόπουλος, όντας expert εκπαιδευτής κορυφαίας, παγκόσμιας εταιρείας παραγωγής υαλουρονικών, βρέθηκε με χαρά ανάμεσα σε άξιους συναδέλφους του σε μια πρωτοπόρο, άκρως ενδιαφέρουσα επιστημονική, ανατομική μελέτη και παρουσίαση της χρήσης ειδικού τύπου υαλουρονικών, που δίνουν εξειδικευμένες λύσεις στα χέρια του πλαστικού χειρουργού για φυσικό αποτέλεσμα.

πλαστικοσ-χειρουργοσ

Ο Δρ. Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του πρότυπου κέντρου αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής “Aesthetic Anaplasis” στην Αθήνα. Επίσης είναι επιστημονικός συνεργάτης της μεγαλύτερης διεθνούς εταιρείας στην αποκατάσταση μαλλιών “Advanced Hair Studios”, όπως επίσης έχει την τιμή & χαρά να κατέχει τη θέση του επιστημονικού διευθυντή στην “Advanced Plastic Surgery & Laser Clinic” στο Dubai.

Το πάθος του για την επιστήμη, η ευρυμάθειά του, η προσοχή που δίνει στη λεπτομέρεια, το ενδιαφέρον του για την έρευνα και την εξέλιξη νέων αποτελεσματικότερων & πιο ανώδυνων τεχνικών, οι ιατρικές του γνώσεις, η πολύχρονη πείρα του και οι επιτυχημένες επεμβάσεις που πραγματοποιεί, έχουν δημιουργήσει μια ευρεία ομάδα γυναικών και ανδρών από όλο τον κόσμο που του εμπιστεύονται τη βελτίωση της εμφάνισής τους, στην Ελλάδα και σε φημισμένες κλινικές πλαστικής χειρουργικής στο Dubai.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share