Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρίχνει σε ένα ποτήρι μια ασπιρίνη, μέλι και λεμόνι - Το ρόφημα αυτό θα σας σώσει τη ζωή!

Σίγουρα θα το δοκιμάσετε!

29 Νοεμβρίου 2021 10:37
Ρίχνει σε ένα ποτήρι μια ασπιρίνη, μέλι και λεμόνι - Το ρόφημα αυτό θα σας σώσει τη ζωή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει έστω και μια φορά στη ζωή του το βασανιστικό αίσθημα του hangover. Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι ένας τυπικός πονοκέφαλος που περνάει άμεσα με ένα παυσίπονο αλλά ένα πραγματικό μαρτύριο που διαρκεί ώρες.

Το Athensmagazine είναι εδώ για να σας λύσει το πρόβλημα την επόμενη φορά που θα το παρακάνετε με το αλκοόλ. Θα χρειαστείτε μόνο μια ασπιρίνη, ένα κουταλάκι μέλι, δυο φέτες λεμόνι και νερό.

Ανακατέψτε τα σε ένα ποτήρι και πιείτε το ρόφημα. Η ασπιρίνη θα απορροφηθεί κατευθείαν από το λεμόνι κάτι το οποίο θα γίνει και αντίστοιχα στον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να δράσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ το μέλι αποδεικνύεται σωτήριο μιας και ο οργανισμός αποζητά κάτι γλυκό για να απορροφήσει τα γαστρικά υγρά από το στομάχι.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικά ακόμη μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι:

Το λεμόνι ωστόσο μπορεί να φανεί θαυματουργό και σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι μαγικό συμβαίνει αν ανακατέψεις αλεύρι με λεμόνι.

Βάζει μαγειρική σόδα με λεμόνι και άλλα 2 υλικά σε νερό και το πίνει - Η αλλαγή στο σώμα σας είναι εγγυημένη

Θέλετε να χάσετε εύκολα και με φυσικό τρόπο το περιττό λίπος; Αυτή η συνταγή με μαγειρική σόδα θα σας λύσει τα χέρια και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα ορατά.

Η πρόσληψη της μαγειρικής σόδας δημιουργεί ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα σας, το οποίο θα μειώσει το επίπεδο της οξύτητας, θα αυξήσει την οξυγόνωση των κυττάρων σας, θα βελτιώσει το πεπτικό σας σύστημα, θα διεγείρει την αποτοξίνωση του σώματος σας, και θα ενισχύσει τη γενική υγεία σας. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σας, να κάψει το περιττό λίπος σας, και να βελτιώσει τη φυσική σας εμφάνιση.

Μαγειρική σόδα και φρούτα

Συστατικά:

  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 φλιτζάνι φράουλες
  • 2 λεμόνια
  • Μια χούφτα φύλλα μέντας
  • 2 φλιτζάνια νερό

Οδηγίες:

Βάλτε όλα τα παραπάνω-αναγραφόμενα συστατικά σε ένα μπλέντερ και αναμείξτε τα για περίπου 2 λεπτά. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο πάγο στο μείγμα.

Θα πρέπει να καταναλώνετε αυτό το smoothie δύο φορές την ημέρα.

Δοκιμάστε να πίνετε επίσης μαγειρική σόδα κάθε πρωί και αυτό που θα παρατηρήσετε, όπως θα δείτε εδώ, είναι το ίδιο ενθαρρυντικό.

Φτιάξτε πανίσχυρο αντισηπτικό στο σπίτι με μαγειρική σόδα

Το ήξερες πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα αντί για αντισηπτικό; Δες πως θα καθαρίσεις τα χέρια σου με ένα τόσο απλό υλικό που έχεις μέσα στην κουζίνα σου.

Σίγουρα έχετε ακούσει πως η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα στην καθαριότητα του σπιτιού, στην περιποίηση του σώματος μας και γενικά έχει πολλαπλές χρήσεις και εφαρμογές, αλλά κάθε φορά ανακαλύπτουμε και νέα life hacks με μαγειρική σόδα.

Απαλύνετε ένα τσίμπημα από έντομο

Φτιάξτε μια πάστα από μαγειρική σόδα και νερό και εφαρμόστε τη στο σημείο του τσιμπήματος. Αφήστε την να στεγνώσει για 2 λεπτά και σκουπίστε τη. Δείτε και

Φρεσκάρετε τα χέρια σας

Αναμείξτε 3 μέρη μαγειρικής σόδας με 1 μέρος νερού και τρίψτε με αυτό το μείγμα τα χέρια σας. Ξεπλυθείτε και είστε έτοιμη.

Διώξτε την άσχημη μυρωδιά από τα sneakers σας

Απλά εφαρμόστε λίγη σκόνη μαγειρικής σόδας μέσα στα παπούτσια, κουνήστε τη να πάει παντού και αφήστε τη να δράσει για μερικές ώρες. Στη συνέχεια αδειάστε τη σκόνη και τα παπούτσια σας θα μυρίζουν όμορφα.

Ρίχνει σε ένα ποτήρι μια ασπιρίνη, μέλι και λεμόνι - Το ρόφημα αυτό θα σας σώσει τη ζωή!

Στοματικές πλύσεις

Βάλτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερού και κάντε στοματικές πλύσεις με αυτό το μείγμα.

Καθαρίστε τις βούρτσες των μαλλιών σας

Πάρτε ένα λεκανάκι με νερό και ρίξτε μέσα λίγη μαγειρική σόδα. Βυθίστε την βούρτσα με τα δόντια προς τα κάτω μέσα στο μείγμα και αφήστε τη να μουλιάσει για 20 λεπτά. Έπειτα βγάλτε την, ξεπλύντε την και σκουπίστε την.

Απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα

Δημιουργήστε μια πάστα με μαγειρική σόδα και λίγο νερό. Στη συνέχεια εφαρμόστε την στις περιοχές όπου έχετε μαύρα στίγματα και αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά. Αυτή η μάσκα μπορεί να γίνει 2-3 φορές την εβδομάδα.

Εξαφανείστε στη λιπαρότητα από τα μαλλιά σας.

Δημιουργήστε το δικό σας ξηρό σαμπουάν με λίγη μαγειρική σόδα. Εφαρμόστε την σκόνη απευθείας στις ρίζες, τρίψτε την ελαφρώς και χτενιστείτε.

Εκτός από δραστικό αντισηπτικό η σόδα γίνεται και το τέλειο καλλυντικό για αποιτρίχωση!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share