Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποιος χρειάζεται Botox όταν έχει μπανάνες;

Βλέπουμε τις μπανάνες με άλλο μάτι..

26 Νοεμβρίου 2021 11:40
Ποιος χρειάζεται Botox όταν έχει μπανάνες;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος χρειάζεται Botox όταν έχει μπανάνες; Το μυστικό για τέλειο δέρμα βρίσκεται πολύ κοντά σας και πιο συγκεκριμένα στην κουζίνα σας!

Φρούτο τροπικό ή σούπερ καλλυντικό; Το ήξερες ότι η μπανάνα έχει ενυδατικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές, μαλακτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες;

Μάθε λοιπόν ότι το πιο σέξι φρούτο, έχει πολλά να προσφέρει στην επιδερμίδα σου αφού ο καρπός της μπανανιάς είναι πλούσιος σε βιταμίνες A, B, C, D. Μάθε πώς, αντί να τη φας τη μπανάνα σου, θα τη χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις μοναδικές μάσκες προσώπου, μαλλιών αλλά και πίλινγκ σώματος! Εκτός όπως από το σώμα, οι μπανάνες μπορούν να μας χαρίσουν και λευκό χαμόγελο!

Σπιτικές συνταγές: χρησιμοποίησε φρέσκες μπανάνες και, φυσικά, χωρίς σημάδια ή χτυπήματα. Πολτοποιήστε τες μέχρι να γίνουν μια λεία αλοιφή.

Τιπ: οι μπανάνες από τη στιγμή που θα κοπούν ωριμάζουν πολύ γρήγορα. Μην ανησυχήσεις, γιατί ακόμη και ώριμες δεν χάνουν την αποτελεσματικότητά τους, όταν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις υπέροχες μάσκες!

μπανάνες botox

Μπανανοσυνταγές για σούπερ μάσκες προσώπου

Για ξηρή επιδερμίδα

Θα χρειαστείς:

1 κουταλάκι πολτοποιημένη μπανάνα
1 κουταλάκι πολτό αβοκάντο

Για λιπαρή επιδερμίδα

Θα χρειαστείς:

1 κουταλάκι πολτοποιημένη μπανάνα
1 κουταλάκι φρέσκο γιαούρτι
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας μισό κουταλάκι άργιλο σε σκόνη

Για κανονική επιδερμίδα

Θα χρειαστείς:

1 κουταλάκι πολτοποιημένη μπανάνα
1 κουταλάκι μέλι

Αντιρυτιδική για πρόσωπο και λαιμό

Θα χρειαστείς:

1 κουταλάκι πολτοποιημένη μπανάνα
1 κουταλάκι κρέμα γάλακτος
10 σταγόνες χυμό πορτοκαλιού
Ανακάτεψε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Άπλωσε το μείγμα σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Άφησε το να δράσει για 20 λεπτά. Τέλος, δεν έχεις παρά να ξεπλύνεις με χλιαρό νεράκι!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share