Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πείτε «αντίο» στο μπότοξ: Φτιάξτε μάσκα με κανέλα και μέλι και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα

Τέλος στο τσούξιμο των ενέσεων

20 Νοεμβρίου 2021 17:17
Πείτε «αντίο» στο μπότοξ: Φτιάξτε μάσκα με κανέλα και μέλι και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σας βρήκαμε την μάσκα με κανέλα, μέλι και άλλα 2 υλικά που θα βάλει τέλος στον εφιάλτη που λέγεται μπότοξ. Θα αφαιρέσει τις ρυτίδες σας και θα σφίξει το δέρμα του προσώπου!

Έτσι, ξεχάστε το botox, το τσούξιμο της βελόνα και τα ενέσιμα επιβλαβή υλικά στο σώμα σας. Η μάσκα που σας προτείνουμε, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και θα σας δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα βελτιώνοντας την επιδερμίδα του προσώπου σας.

Μπορείτε να φτιάξετε αυτή τη μάσκα μόνοι σας στο σπίτι και τα αποτελέσματα της είναι ορατά αμέσως. Και το καλύτερο ξέρετε ποιο είναι; Για να την φτιάξετε χρειάζεστε μόνο τέσσερα υλικά: αβοκάντο, σκόνη κακάο , μέλι και κανέλα.

μπότοξ μάσκα μέλι

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, δοκιμάστε τη και θα παρατηρήσετε τα θετικά αποτελέσματα της μετά την πρώτη κιόλας χρήση! Το μέλι διατηρεί τα φυσικά έλαια του δέρματος διατηρώντας το, ελαστικό και μαλακό, και μπορεί να βοηθήσει στην εξαφάνιση ουλών και σημαδιών από ακμή. Το κακάο είναι ένα εξαιρετικό συστατικό, διότι τα αντιοξειδωτικά σε αυτό ενισχύουν το κολλαγόνο.

Το αβοκάντο είναι ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά συστατικά. Προλαμβάνει τις ρυτίδες και εξαλείφει αυτές που είναι ήδη παρόντες στο πρόσωπό σας.

Σε τι βοηθάει η κανέλα

Η κανέλα είναι ένα άλλο καταπληκτικό συστατικό επειδή έχει πολλές χρήσιμες ουσίες, όπως ένα μοναδικό αιθέριο έλαιο το οποίο αποτελεί αποτελεσματικό, φυσικό τονωτικό.

Συστατικά:

  • Αβοκάντο
  • Τρεις κουταλιές σκόνη κακάο
  • Δύο κουταλάκια του γλυκού μέλι
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Προετοιμασία και εφαρμογή :

  • Ανακατέψτε όλα αυτά τα συστατικά και εφαρμόστε το προκύπτον μείγμα στο πρόσωπό σας. Μετά από 25 λεπτά, ξεπλύνετε τη μάσκα με χλιαρό νερό.
  • Για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από αυτή τη μάσκα, εφαρμόστε τη δύο φορές την εβδομάδα.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, δοκιμάστε τη και θα παρατηρήσετε τα θετικά αποτελέσματα της μετά την πρώτη κιόλας χρήση!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share