Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα υγείας για τον οργανισμό! Σκοτώνει όλα τα μικρόβια με μόνο 2 υλικά!

Το γνωρίζατε;

17 Νοεμβρίου 2021 13:23
Βόμβα υγείας για τον οργανισμό! Σκοτώνει όλα τα μικρόβια με μόνο 2 υλικά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το φυσικό αντιβιοτικό με την ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση του σκοτώνει όλα τα βακτήρια και τους παράγοντες που προκαλούν τις ασθένειες.

Χρησιμοποιώντας το συνδυασμό του μελιού και της κιτρινόριζας, θα βελτιώσετε την πέψη αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των καλών βακτηρίων στο έντερο.

βόμβα υγείας κουρκουμάς

Η ΣΥΝΤΑΓΗ!
100 γραμμάρια μέλι
1 κουταλιά της σούπας κιτρινόριζα (κουρκουμάς)
Ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα και τοποθετήστε το σ” ένα γυάλινο βάζο. Εάν «τσιμπήσετε» κάποιο κρυολόγημα τότε:
Ημέρα 1η: Καταναλώστε μισό κουταλάκι του γλυκού κάθε μία ώρα
Ημέρα 2η: Καταναλώστε μισό κουταλάκι του γλυκού κάθε δύο ώρες
Ημέρα 3η: Καταναλώστε μισό κουταλάκι του γλυκού 3 φορές μέσα στην ημέρα

Συστήνετε να μην το καταπιείτε αλλά να λιώσει στο στόμα σας, ενώ αν δεν σας αρέσει η γεύση του μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεστό γάλα ή τσάι στο μίγμα.

Ρόφημα κουρκουμά με λεμόνι για απώλεια βάρους, αποτοξίνωση και με πράσινο τσάι για αντιγήρανση και λάμψη

Κουρκουμάς ή κιτρινόριζα ως αντιφλεγμονώδες, αντικαρκινικό, για τον διαβήτη, την χοληστερινη, το Αλτσχάιμερ, την ακμή, τις πανάδες σύμφωνα με τους ειδικούς!

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ

Πολυάριθμα εργαστηριακά πειράματα έδειξαν οτι η κουρκουμίνη μπορεί να έχει δράση αντιοξειδωτική, αντιισχαιμική, αντιφλεγμονώδη, κατά της αρθρίτιδας ακόμη και αντικαρκινική, επιβραδύνει την εμφάνιση εκφυλιστικών ασθενειών όπως το Αλτσχάιμερ και τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση ανάλογη αυτής της κορτιζόνης

Προκαλεί υποχώρηση συμπτωμάτων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας

Μειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης.
Είναι γνωστή για την αντικαρκινική της δράση.

Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.

Προλαμβάνει τη χολολιθίαση, τη σπαστική κολίτιδα και άλλες παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος

Βοηθά στην καλυτέρευση της πέψης και είναι φιλικό με το στομάχι.

Είναι ευεργετικό σε ασθενείς με Αλτσχάϊμερ καθώς μπορεί να σταματήσει την περαιτέρω ανάπτυξη της ασθένειας αποτρέποντας την συσσώρευση της πρωτεΐνης β-αμυλοειδούς στον εγκέφαλο.

Έχει ευεργετική δράση στους κακοήθεις όγκους.

Ανακουφίζει σχεδόν όλες τις αλλεργικές καταστάσεις, είτε του δέρματος (έκζεμα), είτε του αναπνευστικού.

Επιταχύνει την παραγωγή ινσουλίνης από το πάγκρεας και βοηθά σημαντικά τον μη ινσουλινοεξαρτώμενο διαβήτη των ενηλίκων.

Σταματάει γρήγορα την αιμορραγία και έχει αντισηπτικές ιδιότητες, εάν πασπαλιστεί προσεκτικά πάνω από πληγές.

Επιταχύνει τη διαδικασία της επούλωσης

Φάρμακο εξπρές κατά της καταρροής και του φλέγματος

Προστατεύει το συκώτι από τις τοξίνες

Κατά της αναιμίας

Κατά της διάρροιας

Αυτό το ρόφημα αυξάνει τις πιθανότητες καρκίνου!

Δεν είναι το τσιγάρο η μοναδική "κακή συνήθεια" που αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου, αφού όπως δείχνει νέα διεθνής έρευνα και η συχνή κατανάλωση καφέ ή τσαγιού -πάνω από δύο κούπες ημερησίως- σχετίζεται με αυξημένες πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του πνεύμονα.Πώς θα δώσεις γεύση στον καφέ χωρίς προσθήκη ζάχαρης! - 5 tips με 0 θερμίδες!

Ο κίνδυνος αφορά τόσο τους καπνιστές όσο και τους μη καπνιστές, καθώς επίσης όσους πίνουν καφέ με ή χωρίς καφεΐνη.

Στην έρευνα, με επικεφαλής την Jingjing Zhu του Πανεπιστημίου του Βάντερμπιλτ στο Τενεσί, αναλύθηκαν στοιχεία από 17 μελέτες που αφορούσαν συνολικά 1,2 εκατομμύρια άτομα από τις ΗΠΑ και την Ασία, οι οποίοι έγιναν αντικείμενο παρατήρησης για 8,6 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων οι 20.500 διαγνώστηκαν με καρκίνο του πνεύμονα.

Τα αποτελέσματα, που παρουσιάστηκαν στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Εταιρίας Έρευνας για τον Καρκίνο, έδειξαν πως οι μη καπνιστές που έπιναν πάνω από δύο κούπες καφέ την ημέρα, είχαν 41% περισσότερες πιθανότητες να πάθουν καρκίνο του πνεύμονα σε σχέση με όσους δεν έπιναν καθόλου καφέ, ενώ όσοι έπιναν αντίστοιχη ποσότητα τσαγιού, είχαν 37% μεγαλύτερο κίνδυνο σε σχέση με όσους δεν έπιναν καθόλου τσάι.

undefined

Δεν παρατηρήθηκαν διαφορές στον κίνδυνο ανάλογα με την ηλικία ή το είδος του καφέ (π.χ. με καφεΐνη ή χωρίς). Μάλιστα, σύμφωνα με τη μελέτη, ο καφές τύπου «ντεκαφεϊνέ» σχετιζόταν με 15% μεγαλύτερο κίνδυνο από ότι ο καφές με καφεΐνη.

Η Δρ. Zhu αναγνώρισε πάντως ότι επρόκειτο μόνο για μια μελέτη παρατήρησης και συσχέτισης, η οποία έχει ορισμένους περιορισμούς και δεν επιτρέπει αιτιολογικού τύπου εξηγήσεις.

Η Δρ. Julie Fisher, ογκολόγος στο Ινστιτούτο Καρκίνου Levine στη Βόρεια Καρολίνα, τόνισε ότι αν και τα ευρήματα αυτά είναι ενδιαφέροντα, δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από αυτά χωρίς περαιτέρω μέλετη. Η ίδια εκτίμησε ότι πιθανότατα είναι κάτι στη διαδικασία παρασκευής του καφέ που σχετίζεται με τη νόσο και όχι με την καφεΐνη.

Άλλα ευρήματα που παρουσιάστηκαν στο ίδιο επιστημονικό συνέδριο, σύμφωνα με το Live Science, ήσαν πιο καθησυχαστικά: Η κατανάλωση καφέ δεν συσχετίστηκε με αυξημένο κίνδυνο γλοιώματος ή καρκίνου του παχέος εντέρου σε άνδρες και γυναίκες, ούτε με καρκίνο της ουροδόχου κύστης ή καρκίνωμα νεφρικών κυττάρων σε άνδρες καπνιστές.

Επίσης ο καφές βρέθηκε ότι σχετίζεται με χαμηλότερο κίνδυνο καρκίνου του μαστού στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, ενώ το τσάι με μικρότερο κίνδυνο γλοιώματος στις γυναίκες. Σε άνδρες και γυναίκες, ο καφές χωρίς καφεΐνη βρέθηκε να σχετίζεται με χαμηλότερο κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share