Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έλιωσε αβοκάντο με μέλι και το άπλωσε στα μαλλιά της - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Θαυματουργό!

8 Νοεμβρίου 2021 12:43
Έλιωσε αβοκάντο με μέλι και το άπλωσε στα μαλλιά της - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε πάντα περιποιημένα και λαμπερά μαλλιά και γι' αυτό φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Μήπως όμως μια μάσκα που θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου θα σου χαρίσει καλύτερα αποτελέσματα;

Το Athensmagazine.gr πριν λίγο καιρό σου είχε δείξει μια ακόμη συνταγή για μάσκα για ξηρά μαλλιά (δες την εδώ), σήμερα θα σου μάθουμε να φτιάχνεις μια θαυματουργή μάσκα με αβοκάντο, μέλι, ελαιόλαδο και αυγό που θα χαρίσει μια υπέροχη λάμψη στα μαλλιά σου.

 αβοκάντο με μέλι μαλλιά

Θα χρειαστείς: Μισό αβοκάντο, ένα αυγό, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 κ.σ. μέλι.

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και άπλωσε τη μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά.Ξεκίνα να την απλώνεις από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών σου.

Για να δράσει ακόμα καλύτερα άφησέ τη 10 λεπτά πάνω στα μαλλιά σου.Ξέπλυνε καλά.Η συγκεκριμένη μάσκα μαλλιών έχει πολλά αντιοξειδωτικά και Ω-3 λιπαρά, τα οποία θα χαρίσουν στα μαλλιά σου δύναμη και λάμψη.

Δες το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

Κάθε πρωί έπινε λεμόνι με μέλι - Μετά από μια εβδομάδα είδε ότι...

Ξέρετε τι θα συμβεί αν πιείτε ασπιρίνη μαζί με λεμόνι και μέλι; Πρόκειται για ένα ρόφημα που θα "σώσει" τη μέρα σας. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει έστω και μια φορά στη ζωή του το βασανιστικό αίσθημα του hangover. Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι ένας τυπικός πονοκέφαλος που περνάει άμεσα με ένα παυσίπονο αλλά ένα πραγματικό μαρτύριο που διαρκεί ώρες.

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας λύσει το πρόβλημα την επόμενη φορά που θα το παρακάνετε με το αλκοόλ. Θα χρειαστείτε μόνο μια ασπιρίνη, ένα κουταλάκι μέλι, δυο φέτες λεμόνι και νερό.

Ανακατέψτε τα σε ένα ποτήρι και πιείτε το ρόφημα. Η ασπιρίνη θα απορροφηθεί κατευθείαν από το λεμόνι κάτι το οποίο θα γίνει και αντίστοιχα στον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να δράσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ το μέλι αποδεικνύεται σωτήριο -δείτε εδώ μια αποτελεσματική δίαιτα με μέλι- μιας και ο οργανισμός αποζητά κάτι γλυκό για να απορροφήσει τα γαστρικά υγρά από το στομάχι.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικά ακόμη μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι:

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share