Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βάφει τα νύχια της με μανό και τα ψεκάζει με λακ - Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας

Απίθανο τρικ

27 Οκτωβρίου 2021 17:22
Βάφει τα νύχια της με μανό και τα ψεκάζει με λακ - Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσες φορές έχει τύχει να έχετε βάψει τα νύχια σας και να βιάζεστε να στεγνώσουν για να πάτε στην δουλεία σας. Παρακάτω θα σας δείξουμε ένα τρομερό κόλπο για να εξοικονομήσετε χρόνο.

Αφήστε το μανό σας να στεγνώσει για ένα λεπτό και μετά ψεκάστε λίγη λακ στα νύχια σας από απόσταση 25 εκατοστών. Περιμένετε 1-2 λεπτά ακόμα και μετά πλύνετε τα χέρια σας. Θα στεγνώσουν πιο γρήγορα από ποτέ. Παράλληλα δείτε και 8 σημάδια στα νύχια που προειδοποιούν για σοβαρά προβλήματα υγείας.

Βάφει τα νύχια της με μανό και τα ψεκάζει με λακ

Τα νύχια σας σπάνε συνεχώς; Οι τροφές που πρέπει να εντάξετε στην διατροφή σας

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν όμορφα και περιποιημένα νύχια. Τα γυναικεία άκρα είναι άλλωστε ένα από τα κύρια σημεία της εμφάνισής τους. Μερικές γυναίκες είναι τυχερές αφού τα νύχια τους είναι πολύ δυνατά και δεν σπάνε. Αρκετές όμως αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τα άκρα τους κυρίως όταν αυτά μεγαλώνουν υπερβολικά γρήγορα με αποτέλεσμα να σπάνε.

Τα υγιή νύχια είναι ένδειξη γενικότερης υγείας και αν νομίζεις πως το τακτικό μανικιούρ είναι η λύση, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Ενώ, αν έχετε παρατηρήσει κάθετες γραμμές στα νύχια σας και αναρωτιέστε αν αυτές σημαίνουν οτιδήποτε για την υγεία και αν μπορείτε να κάνετε κάτι για να τις ξεφορτωθείτε, τότε δείτε εδώ τι ανακαλύψαμε μετά από μια μικρή έρευνα.

Εάν έχετε παρατηρήσει πως με τον καιρό γίνονται ολοένα και πιο αδύναμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε διατροφικές ελλείψεις. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν σας λείπει σε μεγάλο βαθμό κάποια βιταμίνη ή άλλη θρεπτική ουσία. Δεν χρειάζεται όμως να στεναχωριέστε και να ανησυχείτε, ούτε να ψάχνετε απεγνωσμένα για συμπληρώματα.

Σπασμένα νύχια

Το μόνο που οφείλετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τις παρακάτω τροφές στη διατροφή σας, ώστε να δείτε άμεσα τη διαφορά. Πρώτο μέλημα είναι να αυξήσετε όσο μπορείτε την πρόσληψη σε άπαχες πρωτεΐνες, που είναι αρκετά ωφέλιμες για τη γράμμωσή σας αλλά και την υγεία των νυχιών σας.

Η λύση είναι τα άπαχα κρέατα όπως η γαλοπούλα, το κοτόπουλο και το βόειο κρέας, τα οποία μπορούν να ενισχύσουν άμεσα τα νύχια σας ώστε να είναι δυνατά και υγιή. Ομοίως, τα φρέσκα φρούτα δίνουν στο σώμα σας όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που χρειάζεται ενώ παράλληλα συμβάλουν στην ανάπτυξη των νυχιών. Επίσης λαχανικά όπως το σπανάκι και το μπρόκολο είναι πολύ πλούσια σε σίδηρο, φυλλικό οξύ και ασβέστιο, απαραίτητα για δυνατά νύχια.

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share