Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Υπέφερε από κοκκινίλες και φαγούρες – Μόλις δοκίμασε λίγη μαγειρική σόδα…

Απίστευτο!

21 Οκτωβρίου 2021 10:53
Υπέφερε από κοκκινίλες και φαγούρες – Μόλις δοκίμασε λίγη μαγειρική σόδα…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξαιρετικό ήταν το αποτέλεσμα στο σώμα ενός άνδρα, όταν εκείνος δοκίμασε λίγη μαγειρική σόδα, υποφέροντας νωρίτερα από κοκκινίλες και φαγούρες, μη βρίσκοντας αρχικά κάποια λύση.

Το υλικό αυτό έχει αποδειχθεί πολύτιμο… για κάθε σχεδόν χρήση, βοηθώντας και στην υγεία μας, με διάφορες παθήσεις του δέρματός μας να μπορούν όχι να θεραπευτούν, αλλά τουλάχιστον να απαλυνθούν στο πόνο τους.

Η μαγειρική σόδα βοηθά να υποχωρήσει η κοκκινίλα, η φαγούρα και η αίσθηση τραβήγματος του δέρματος που προκαλούν τα ηλιακά εγκαύματα. Επειδή πολλά προϊόντα για την αντιμετώπιση αυτών των συμπτωμάτων δεν περιέχουν μαγειρική σόδα, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πάστα από μαγειρική σόδα ή να κάνετε αφρόλουτρο ρίχνοντας λίγη μαγειρική σόδα στη μπανιέρα.

Ωστόσο κάντε τα λευκά σας να λάμψουν και πάλι, με υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα!

Υπέφερε από κοκκινίλες και φαγούρες – Μόλις δοκίμασε λίγη μαγειρική σόδα…

Ρίχνει μαγειρική σόδα πάνω σε μια μπλούζα και την τρίβει με οδοντόβουρτσα. Το αποτέλεσμα; Ό,τι καλύτερο για τα ρούχα!

Λερώσατε με λάδι; Κανένα πρόβλημα! Καθαρίστε το σε χρόνο 0 με αυτή την καταπληκτική συνταγή! Μην πετάτε πότε λοιπόν τα ρούχα σας που έχουν λερωθεί με λαδιές. Το μυστικό για να τις απομακρύνετε σε 3 βήματα! Τίποτα δε χαλάει περισσότερο ένα ωραίο ρούχο από μια λαδιά. Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή που πέφτει πάνω μας το λάδι ενώ τρώμε ή μαγειρεύουμε.

Κοιτάμε διστακτικά κάτω για να τσεκάρουμε τη ζημιά, και ανακαλύπτουμε μια τεράστια λαδιά στην αγαπημένη μας μπλούζα. Μερικές φορές, τα προϊόντα από το σούπερ μάρκετ δεν κάνουν τίποτα. Ευτυχώς μάθαμε ένα τέλειο μυστικό για να διώξουμε αυτούς τους πεισματάρικους λεκέδες. Ακολουθώντας λίγα βήματα, η λαδιά θα εξαφανιστεί αμέσως. Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr πως μπορείτε να χάσετε κιλά με την μαγειρική σόδα.

Υλικά:

  • Υγρό απορρυπαντικό για τα πιάτα
  • αντισκωριακό-Λιπαντικό WD-40
  • Μαγειρική σόδα
  • Μια οδοντόβουρτσα
  • Ένα κομμάτι χαρτόνι
  • Μπατονέτες

Μαγειρική σόδα - οδοντόβουρτσα

Πρώτα τοποθέτησε το χαρτόνι μέσα στην μπλούζα για να μην λερώσεις την πλευρά που δεν είναι λεκιασμένη. Ψέκασε τη λαδιά με WD-40 και χρησιμοποίησε μια μπατονέτα για να το τρίψεις. Βάλε μπόλικη μαγειρική σόδα πάνω στη λαδιά. Χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να απορροφηθεί το λάδι.

Χρησιμοποίησε την οδοντόβουρτσα για να τρίψεις τη σόδα πάνω στο λεκέ. Συνέχισε το τρίψιμο μέχρι να σχηματιστούν μπαλάκια από τη σόδα. Θα πρέπει να είναι κάπως έτσι πριν ρίξεις το απορρυπαντικό για τα πιάτα.

Τώρα ήρθε η ώρα για το απορρυπαντικό. Βάλε λίγο πάνω από τη σόδα και ξεκίνα να τρίβεις ξανά. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσεις ένα πανάκι αντί για την οδοντόβουρτσα γιατί η σόδα θα αρχίσει να κολλάει.

Μαγειρική σόδα σε μπλούζα

Τρίψε καλά!

Και τώρα τελείωσες! Βάλε το μπλουζάκι στο πλυντήριο μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα (δε θα τα επηρεάσει).
Μετά το πλύσιμο, η μπλούζα σου θα μοιάζει σαν καινούρια. Μη φοβάσαι να επαναλάβεις τη διαδικασία αν ο λεκές φαίνεται ακόμα. Μοιράσου αυτό το μυστικό με τους φίλους σου!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share