Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Τέρμα τα κίτρινα δόντια! Δοκιμάστε αυτό το απίθανο κόλπο και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα!

Θα εντυπωσιαστείτε!

28 Σεπτεμβρίου 2021 16:34
Τέρμα τα κίτρινα δόντια! Δοκιμάστε αυτό το απίθανο κόλπο και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα δόντια είναι σαν την επαγγελματική σας κάρτα. Συχνά το χαμόγελό σας αφήνει μια καθοριστική πρώτη εντύπωση. Και όταν μιλάτε, θα έχει σίγουρα θετικό αποτέλεσμα στο συνομιλητή σας. Δυστυχώς, η ζωή είναι γεμάτη παγίδες και προϊόντα όπως ο καφές, η νικοτίνη και το τσάι που δεν είναι οι καλύτεροι φίλοι των δοντιών σας. Αλλά υπάρχει ένα απλό και απολύτως φυσικό τέχνασμα που θα κάνει τα δόντια σας λευκά και λαμπερά, ακόμα κι αν ο μαύρος άνθρακας φαίνεται απωθητικός.

Θα χρειαστείτε:

Μια οδοντόβουρτσα (μόνο για αυτό το κόλπο) και μερικές κάψουλες ενεργού άνθρακα.

Δείτε πώς να το κάνετε:

Καθαρίστε πρώτα την οδοντόβουρτσα σας με νερό βρύσης.

1

Στη συνέχεια, πάρτε τις κάψουλες, ανοίξτε τις προσεκτικά στη μέση και βάλτε το περιεχόμενο απαλά στην οδοντόβουρτσα σας. Κρατήστε τα όλα υπό έλεγχο, τοποθετώντας μια χαρτοπετσέτα από κάτω!

2

Βουρτσίστε κυκλικά και μην ξεχάσετε να βουρτσίζετε το πίσω μέρος των δοντιών σας. Εάν θέλετε, βάλτε λίγη οδοντόκρεμα πάνω από το κάρβουνο για να μην είναι πολύ ρευστό.

3

Και μετά από τρία με τέσσερα λεπτά, ξεπλύνετε με νερό και τα δόντια σας θα είναι λαμπερά και κατάλευκα! Το συναίσθημα είναι απλά φανταστικό. Δοκίμασέ το!

4

Ξεχάστε όλες τις υπερτιμημένες και συχνά ανθυγιεινές οδοντόπαστες ή λευκαντικά. Οι άνθρωποι που εκτιμούν τη φύση, θέλουν τα λευκά τους δόντια να επιτυγχάνονται από τις πολύ ειδικές δυνατότητες του ενεργού άνθρακα. Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το τέχνασμα μία φορά την εβδομάδα, θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα μήνα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share