Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

HAIRPROF: Έρχεται ξανά η επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου και Barber Shop

28 Σεπτεμβρίου 2021 12:13
HAIRPROF: Έρχεται ξανά η επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου και Barber Shop
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι πέντε προηγούμενες εκθέσεις, ανανεώνουμε το ραντεβού μας, με την διοργάνωση της 6ης HAIRPROF, της μοναδικής έκθεσης με προϊόντα υπηρεσίες και εξοπλισμό κομμωτηρίου που απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματία κομμωτή & barber, στις 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Σ.Ε.Φ.

Παράληλα στην HAIRPROF, διοργανώνουμε τον Γυναικείο Διαγωνισμό Κομμωτικής Greek Hairdressing Awards μαζί με εκπαιδευτικά κλειστά σεμινάρια και shows με κορυφαία ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα θα είναι κοντά μας ο παγκοσμίου φήμης educator - hairstylist Patrick Cameron.

Ακόμη θα διοργανωθεί και φέτος ο επιτυχημένος πλέον θεσμός, ειδικά για τους μπαρμπέρηδες το Greek Barber Awards, όπου εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι οι μπαρμπέρηδες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά κλειστά σεμινάρια αλλά και μπαρμπέρικα shows με καταξιωμένους barbers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

HAIRPROF στο ΣΕΦ

Συγκεκριμένα θα είναι κοντά μας ο παγκοσμίου φήμης master barber educator Alan Beak.

Επιπλέον θεσμός στην HAIRPROF είναι και η Students Day και ο μαθητικός διαγωνισμός Student Hairdressing & Barber Awards, όπου την πρώτη ημέρα της έκθεσης μαθητές από όλη την Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να δείξουν την δουλειά τους στο κεντρικό πλατό και να ενημερωθούν για μετεκπαιδευτικά σεμινάρια από σχολές που συμμετέχουν στην έκθεση.

Τέλος για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται το Greek Makeup Art Awards, που αφορά την τέχνη του Makeup & του Body Painting με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Greek Makeup Artist of the Year 2021 του καλύτερου-ης Makeup Artist, τίτλου με μεγάλη αναγνωρισιμότητα διεθνώς.

HAIRPROF καλεσμένοι

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως όλοι οι διαγωνιζόμενοι των διαγωνισμών της έκθεσης, έχουν το πλέον μέσω του Hairprof Club Greece, το όχημα για την συμμετοχή τους στον παγκόσμιο διαγωνισμό της ΟMC.

More info: www.hairprof.eu

Facebook: Hairprof Instagram #Hairpof_eu

Τ.: 22940 67664
Ε.: [email protected]
www.hairprof.eu

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share