Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη: Με αυτή τη δίαιτα έχασε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα 35 κιλά κι έγινε άλλος άνθρωπος

Απίστευτη η διαφορά

19 Σεπτεμβρίου 2021 14:53
Αγνώριστη: Με αυτή τη δίαιτα έχασε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα 35 κιλά κι έγινε άλλος άνθρωπος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποτελεί μια σταθερή παρουσία στην ελληνική τηλεόραση εδώ και αρκετά χρόνια, με την ίδια να έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα περιττά της κιλά, αλλά να καταφέρνει με τη δίαιτά της να γίνει άλλος άνθρωπος, όπως το έκανε και η Ελεάννα Τρυφίδου.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο παρελθόν στο περιοδικό YOU στην απώλεια βάρους και το πως επανήλθε στα αρχικά κιλά της. Επίσης, αναφέρθηκε στα σκληρά σχόλια του παρελθόντος, εξαιτίας του βάρους της, αλλά και το πρόγραμμα διατροφής μαζί με τις τροφές που τη βοήθησαν να αδυνατίσει.

«Μέχρι τα 27 μου ήμουν γύρω στα 52 με 54 κιλά, ωστόσο το 2005, στα πρώτα μου βήματα στην τηλεόραση στην εκπομπή της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου «Όλα καλά», ήμουν στα 68 κιλά και σιγά σιγά έπαιρνα έξτρα κιλάκια, μέχρι που ανέλαβα την εκπομπή μαγειρικής «Τι θα φάμε σήμερα;» και ήρθε… κι έδεσε», ανέφερε σημειώνοντας πως όταν έφτασε στα 94 κιλά είπε «Δεν πάει άλλο!». «Δεν τρώω καθόλου πράσινα λαχανικά, όσπρια, πίτες με φύλλο και ξηρούς καρπούς, πίνω πολύ νερό, χυμούς, ενώ καταναλώνω τα φρούτα μου χωρίς τη φλούδα. Ήδη έχω δει σημαντική διαφορά στο βάρος μου, αφού σήμερα είμαι 59 κιλά.

Ξέρεις, πάντα είχα αυτοπεποίθηση, ποτέ δεν αισθανόμουν άσχημα λόγω των έξτρα κιλών μου. Δεν είχα θέμα με τα κιλά μου, ούτε εγώ η ίδια ούτε και όσοι είναι δίπλα μου. Ο άντρας μου με γνώρισε όταν ήμουν 70 κιλά… Αυτό που προέχει είναι η υγεία μου και μετά η εμφάνιση. Ποτέ δεν με ενδιέφερε να το παίξω γκόμενα στην τηλεόραση. Αυτό που πάντα ήθελα είναι να είμαι καλή σε αυτό που κάνω, να δίνω έγκαιρα και έγκυρα ρεπορτάζ, να είμαι εντάξει με τις υποχρεώσεις, τη δουλειά μου και το κοινό που με παρακολουθεί…».

«Θυμάμαι κάποτε ένα διευθυντικό στέλεχος καναλιού μου είχε πει: “Δεν θα γίνεις ποτέ παρουσιάστρια γιατί είσαι χοντρή. Πρέπει να χάσεις τουλάχιστον 10 με 15 κιλά”. Αυτή είναι η χαζή νοοτροπία της ελληνικής τηλεόρασης. Στο εξωτερικό δεν είναι το ίδιο, πώς έκανε σούπερ καριέρα η Oprah Winfrey; Εδώ ισχύουν τα ανόητα στερεότυπα που δεν τα κατάλαβα ποτέ!».

Αυτή ήταν η διατροφή της

Έχει χάσει σχεδόν 35 κιλά και άλλαξε η ζωή της. Η Τζωρτζέλα μας δίνει το πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε και κατάφερε να αλλάξει ριζικά το σώμα της. Ξεφορτώθηκε τα λιπαρά και τα γλυκά και μας λέει τον τρόπο! «Εχω ανακαλύψει λίγα τρικ για να ξεγελάω τον οργανισμό μου όταν θέλω να καταναλώσω κάτι γλυκό. Ποια είναι αυτά; Η γρανίτα παγωτό αλλά και το γιαούρτι με μέλι όπου μέσα μάλιστα ψιλοκόβω και κομματάκια μπανάνας για περισσότερη νοστιμιά!».

– Πρωινό: Ξεκινά τη μέρα της με freddo espresso ντεκαφεϊνέ και τοστ με γαλοπούλα και τυρί.

– Μεσημεριανό: Μακαρόνια με ελαφριά σάλτσα, ή βραστό ψάρι ή κοτόπουλο ή κρέπα με κοτόπουλο και λαχανικά ή λαδερά (τα γεμιστά της αρέσουν πολύ).

– Σνακ: 2-3 βερίκοκα ή γιαούρτι με μέλι και κομμάτια μπανάνας ή ρυζόγαλο με κανέλα ή ζελέ φρούτων.

– Βραδινό: Πατατοσαλάτα ή βραστά λαχανικά, όπως κολοκύθια και καρότα, ή ομελέτα.

Παράλληλα με τη διατροφή που ακολουθεί κάνει pilates, reformer σε ματαλλά και ποδήλατο.

Ο τηλεοπτικός «πόλεμος» που της στοίχισε

Πριν από λίγο καιρό, την ώρα που προβαλλόταν η αγαπημένη στήλη Διλήμματα στην εκπομπή Ευτυχείτε η Μάρα Μεϊμαρίδη ήρθε σε μια απίστευτη σύγκρουση με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα και οι κουβέντες που αντάλλαξαν οι δυο αυτές κυρίες ήταν πολύ βαριές. Βασικά τα λόγια της κυρίας Μεϊμαρίδη ήταν πολύ σκληρά και έθιξαν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο την Τζωρτζέλα Κόσιαβα που φημίζεται για το ήθος και τις αξίες της τα τόσα χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση και στον χώρο αυτό.

Το κανάλι έχει αφαιρέσει από παντού το συγκεκριμένο υλικό αλλά εμείς σας έχουμε εξασφαλίσει ένα μικρό απόσπασμα για να πάρετε μια γεύση για το τι συνέβη...

Μετά από το συμβάν αυτό, λοιπόν, σύμφωνα με το Youweekly.gr, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποχώρησε έξαλλη από την εκπομπή και απαίτησε από την κυρία Μεϊμαρίδη να βγει να δηλώσει δημόσια συγγνώμη αφού έκανε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να παρευρεθεί στο πλατό μέχρι να συμβεί αυτό, με αυτό να μην είναι το μόνο περιστατικό τον τελευταίο καιρό.

Περιμέναμε συντονισμένοι, λοιπόν, σήμερα να το δούμε αλλά... αμ δε! Άκρα του τάφους σιωπή. Και κάπως έτσι οι πηγές μας μας ανέφεραν πως η Τζωρτζέλα δεν πρόκειται να βγει στην εκπομπή τουλάχιστον μέχρι Τρίτη. Δίνει, όπως όλα δείχνουν, ένα χρονικό περιθώριο... μεταμέλειας το οποίο αν δεν αξιοποιηθεί αναλόγως θα... την αναγκάσει να προβεί σε άλλες κινήσεις.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share