Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θαύμα ζωής: Με αυτή τη δίαιτα έχασε 96 κιλά ο Θανάσης Λάλας - Έγινε άλλος άνθρωπος

Πραγματική μεταμόρφωση!

9 Σεπτεμβρίου 2021 19:31
Θαύμα ζωής: Με αυτή τη δίαιτα έχασε 96 κιλά ο Θανάσης Λάλας - Έγινε άλλος άνθρωπος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετοί άνθρωποι της showbiz έχουν καταφέρει μέσα στα χρόνια να κερδίσουν μια ξεχωριστή «μάχη» ζωής, ήτοι αυτή με τα περιττά κιλά, με τον Θανάση Λάλα να γίνεται εντελώς διαφορετικός, όταν αποφάσισε να κάνει δίαιτα.

Πριν από λίγα χρόνια πήρε μια τεράστια απόφαση και άλλαξε εντελώς την εμφάνισή του χάνοντας 96 ολόκληρα κιλά.

Ο Θανάσης Λάλας εδώ και χρόνια έχει αφήσει πίσω του την εποχή που είχε παραπανίσια κιλά, με άλλο ένα γνωστό πρόσωπο να αλλάζει εντελώς εμφάνιση.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος: «Η μόνη επαναστατική πράξη στην εποχή μας, είναι απόφαση», και εκείνος από πριν χρόνια πήρε την απόφαση να γίνει κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος.

Σε πρόσφατη έξοδό του ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Θανάση Λάλα ακόμα πιο αδύνατο σε σημείο σχεδόν να μην αναγνωρίζεται ο δημοσιογράφος.

Θανάσης Λάλας και δίαιτα

Η ξεχωριστή αναφορά στον Μίκη Θεοδωράκη

Για τη μοναδική τηλεοπτική συνάντηση που έγινε εντελώς τυχαία ανάμεσα στον Μίκη Θεοδωράκη και τον Στέλιο Καζαντζίδη και για το πως αυτή οδήγησε και σε ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας και παραχώρησε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του «Στη φάρμα των ανθρώπων».

«Να είναι καλά ο Μίκης, να είναι καλά ο Στέλιος, πιστεύω ότι θα συναντηθούν εκεί επάνω και θα κάνουν μία φοβερή βραδιά», είπε ο Θανάσης Λάλας και αναφέρθηκε στα περιστατικά που οδήγησαν στην τυχαία συγκλονιστική αυτή συνάντηση: “Είχα ένα οκτάωρο εγγραφών, τέσσερις ώρες για την πρώτη εκπομπή με τον Μίκη Θεοδωράκη και τέσσερις για την επόμενη με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ο Θεοδωράκης είναι ποταμός, έχουμε ξεχαστεί και με ειδοποιεί η παραγωγός μου στο αυτί ότι έχει έρθει ο Καζαντζίδης. Οπότε εγώ τους λέω δεν πειράζει βάλτε τον μέσα τον Καζαντζίδη, αλλά συνεχίστε να γράφετε.

Όπως θυμάται και αφηγείται ο Θανάσης Λάλας, «Αυτοί είχαν 20 χρόνια να ειδωθούν. Ο Θεοδωράκης έχει μια φοβερή γενναιοδωρία απέναντί του, ο Καζαντζίδης είναι “ανοιχτός” και με το που μπαίνει μέσα ζητάει μια κιθάρα. Λένε κάποια συνθηματικά μεταξύ τους και ο Καζαντζίδης αρχίζει να τραγουδάει το “Σαββατόβραδο” και να του θυμίζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα απ΄όταν του έδωσε το τραγούδι. Και του λέει ο Μίκης “τραγούδησέ το και θα κάνω εγώ τη Μαρινέλα.

Η τυχαία αυτή συνάντηση, όπως αναφέρει ο κ. Λάλας οδήγησε σε μια συμφωνία ότι θα κάνουν από κοινού μια συναυλία και την επισφράγισαν, υπογράφοντας σε ένα χαρτί ότι θα κρατήσουν το λόγο τους. Και καταλήγει: “Η ζωή έστησε αυτή την συνάντηση. Δεν την έστησα εγώ για να πάρω τα εύσημα αυτής της ιστορίας».

Ο δημοσιογράφος, που έχει μιλήσει με εκατοντάδες μυθικές προσωπικότητες, λέει για τον οικουμενικό Έλληνα δημιουργό, που αναπαύεται από σήμερα στην κρητική γη. «Ο Θεοδωράκης για μένα είναι συγγενής μας. Γιατί ένας συγγενής μας πολύ θετικός, είναι αυτός που μας παίρνει και μας πάει κάπου. Κάπου που είναι πολύ πιο σημαντικά από εκεί που είμαστε». Και προσθέτει: «Ο Θάνατος του Μίκη δεν είναι απώλεια. Είναι μια υπογραφή αιωνιότητας. Ο Θεοδωράκης έχει ανοίξει μια πορτίτσα που μπορεί να ζήσει πολύ περισσότερο από τον βιολογικό του θάνατο».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share