Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έπινε 1 ποτήρι μαγειρική σόδα με νερό κάθε μέρα: 30 μέρες αργότερα, το σώμα της ήταν αγνώριστο

Θα πάθετε πλάκα!

29 Αυγούστου 2021 11:25
Έπινε 1 ποτήρι μαγειρική σόδα με νερό κάθε μέρα: 30 μέρες αργότερα, το σώμα της ήταν αγνώριστο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαγειρική Σόδα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ισχυρό συστατικό σχεδόν για τα πάντα -δείτε εδώ ένα τρομερό tip για τα χαλιά-. Η μαγειρική σόδα, ή αλλιώς, όξινο ανθρακικό νάτριο, είναι εξαιρετικά οικονομική και εκπληκτική στη χρήση της.

Είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση του κρυολογήματος, του καρκίνου, αλλά και για λόγους στοματικής υγιεινής, ως αποσμητικό, κ.λπ. Είναι ευρέως διαδομένη σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μαγειρική σόδα για τη θεραπεία και την πρόληψη πολλών προβλημάτων υγείας, όπως: πρόληψη διάρροιας, οξύτητα, μεταβολική οξέωση και πεπτικό έλκος.

Η μαγειρική σόδα έχει αντιπυριτικές ιδιότητες και διατηρεί το δέρμα σας υγιές και λαμπερό. Θα πρέπει, επίσης, να γνωρίζετε ότι περιέχει νάτριο και μπορεί να αποτρέψει προβλήματα με το κάλιο, τις πέτρες στα νεφρά και τις λοιμώξεις της ουροδόχου κύστεως. Ακόμα, μπορείτε να ανακατεύετε και να πίνετε μαγειρική σόδα με νερό για να ανακουφιστείτε, εκτός των άλλων, από τον πόνο στους μύες μετά από μια σκληρή προπόνηση.

Έπινε 1 ποτήρι μαγειρική σόδα με νερό

Δείτε μια απλή συνταγή:

  • Ανακατέψτε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, αιθέριο έλαιο μέντας και λίγο νερό.
  • Βυθίστε τα χέρια ή τα πόδια σας για περίπου 20 λεπτά και ο κνησμός, ο οσμή και ο πόνος θα ανακουφιστούν.

Ήταν αλλεργικός και τον τσίμπησε μέλισσα - Όταν δείτε τι έκανε με τη μαγειρική σόδα θα τρελαθείτε

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη σε έναν αλλεργικό στις μέλισσες, όταν μία εξ αυτών τον τσίμπησε, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί μαγειρική σόδα και να τρελαίνει άπαντες με τα αποτελέσματα.

Το συγκεκριμένο υλικό έχει αποδειχθεί σωτήριο για πολλούς λόγους, είτε στην υγεία μας είτε στις δουλειές του σπιτιού, ή ακόμη και σε συνταγές, για να διατηρήσουμε την ομορφιά μας, όπως όταν τη βάζουμε στη μύτη. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να σωθείτε και από τσίμπημα εντόμου.

Έπινε 1 ποτήρι μαγειρική σόδα με νερό

Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιείται αυτή η πρακτική γιατί η μαγειρική σόδα θεωρείται ότι απορροφά το δηλητήριο και δρα κατά της κοκκινίλας και του πρηξίματος. Ρίχνουμε σόδα και νερό πάνω στο τσίμπημα και αφήνουμε να στεγνώσει. Βοηθάει ακόμα και στο ελαφρύ κάψιμο από τον ήλιο.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share