Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022

Σπιτική συνταγή του λεπτού για αποτοξίνωση: Χάστε γρήγορα βάρος με φυσικό τρόπο

Λιποδιαλυτικό ρόφημα

27 Αυγούστου 2021 15:58
Σπιτική συνταγή του λεπτού για αποτοξίνωση: Χάστε γρήγορα βάρος με φυσικό τρόπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λεμόνι: Υπάρχει ένα φυσικό λιποδιαλυτικό ρόφημα που μπορείτε να φτιάξετε το μόνοι σας, μόλις σε λίγα λεπτά και θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά.

Μπορεί στο εμπόριο να κυκλοφορούν πολλά λιποδιαλυτικά προϊόντα που υπόσχονται απώλεια λίπους και κιλών, ωστόσο, μπορείτε να κάνετε αποτοξίνωση με το πιο εύκολο και γευστικό ρόφημα. Παράλληλα δείτε πώς θα φτιάξετε φυσικό λίφτινγκ με γιαούρτι και λεμόνι.

Φυσικό ρόφημα: Αποτελείται από μέλι, κανέλα και λεμόνι

Εάν θέλετε να αδυνατίσετε με πιο φυσικό και οικονομικό τρόπο, δοκιμάστε το γευστικό ρόφημα από μέλι, κανέλα και λεμόνι, που αποτελείται από 3 ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά της φύσης.

Το μέλι περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και βοηθά στη διάλυση και αποβολή του περιττού λίπους από τον οργανισμό.

Η κανέλα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, την καύση περισσότερων θερμίδων και μειώνει το πρήξιμο της κοιλιάς, ενώ το λεμόνι έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και λιποδιαλυτική δράση.

Για την παρασκευή του ροφήματος θα χρειαστείτε

  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι (βιολογικό κατά προτίμηση),
  • λίγο χυμό φρέσκου λεμονιού,
  • κανέλα σε σκόνη στη μύτη του κουταλιού
  • 1 ποτήρι βραστό νερό.

Διαλύστε την κανέλα στο ζεστό νερό και περιμένετε λίγο μέχρι να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέστε το μέλι και το λεμόνι και ανακατέψτε καλά. Φυσικό λιποδιαλυτικό ρόφημα: Ένα ποτήρι το πρωί είναι αρκετό για ν’ αυξήσει τις καύσεις του οργανισμού.

Για καλύτερα αποτελέσματα, πίνετε ένα ποτήρι πριν το πρωινό σας γεύμα, προκειμένου να αυξήσετε τις καύσεις του οργανισμού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σπιτική συνταγή του λεπτού για αποτοξίνωση

Ρυζόγαλο με κανέλα, το καλύτερο γλύκισμα!

Οι πιο σκληροπυρηνικοί θα το φάμε ζεστό-ζεστό από την κατσαρόλα, οι υπόλοιποι αφού κρυώσει. Περί ρυζόγαλου ο λόγος φυσικά...

Υπάρχει μια μικρή παραλλαγή στην συνταγή που θα σε ενθουσιάσει! Δοκίμασε ρυζόγαλο με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα.

Ρυζόγαλο με κανέλα

ΥΛΙΚΑ

  • 100 γρ. ρύζι γλασέ ή αρμπόριο (αυτό που χρησιμοποιούν στο ριζότο)
  • 1200 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 1 τεμ. πορτοκάλι ή λεμόνι (παίρνουμε τις φλούδες) ή 1 κλωναράκι βανίλιας, σχισμένο κατά μήκος στη μέση)
  • κανέλα για το πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός από την κανέλα) σε μια κατσαρόλα, την οποία τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν το γάλα πάρει βράση, χαμηλώνουμε αρκετά τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της και αφήνουμε το ρυζόγαλο να σιγοβράσει για περίπου 25-30 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα με μια κουτάλα. Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή, ώστε το ρυζόγαλο να αχνίζει αλλά να μην κοχλάζει. Είναι έτοιμο όταν το ρύζι έχει μαλακώσει και το μείγμα έχει χυλώσει. Αποσύρουμε, αφαιρούμε τις φλούδες και γεμίζουμε ατομικά μπολ. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα βάζουμε στο ψυγείο, αν δεν τα σερβίρουμε αμέσως. Πριν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με κανέλα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share