Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό θα συμβεί στο σώμα σας αν πίνετε μετά από κάθε γεύμα νερό με μαγειρική σόδα

Απλά απίστευτο!

26 Αυγούστου 2021 10:23
Αυτό θα συμβεί στο σώμα σας αν πίνετε μετά από κάθε γεύμα νερό με μαγειρική σόδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μαγειρική σόδα είναι ένα υλικό, που μας βοηθά καθοριστικά στην καθημερινότητά μας, ικανή να μας εξασφαλίσει μια καλή υγεία, αφού και η κατανάλωσή της με νερό μπορεί να φέρει θαύματα, θεραπεύοντάς μας μάλιστα μαζί με ένα ακόμη υλικό.

Για να μην επιτραπεί στο σώμα να γίνει υπερβολικά αλκαλικό -καθώς αυτό θα ήταν αντιπαραγωγικό- είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε μισό κουταλάκι του τσαγιού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερό μετά από κάθε κύριο γεύμα.

Η μαγειρική σόδα είναι ένα αρκετά συνηθισμένο προϊόν σε εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο, επειδή όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα αλλά και διευκολύνει αρκετές καθαριστικές εργασίες βελτιώνοντας την υγεία.

Αν και σήμερα πολλοί άνθρωποι προτιμούν τα συμβατικά προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην αγορά, μερικοί άλλοι αξιοποιούν αυτή τη λευκή σκόνη σε αρκετούς τομείς της ζωής τους.

Μαγειρική σόδα με νερό υγεία οφέλη

Η μαγειρική σόδα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο, σε μικρές ποσότητες. Έχει αποδειχτεί ότι η τακτική κατανάλωσή της υποστηρίζει γενικά τις λειτουργίες του οργανισμού επειδή ρυθμίζει τα φυσικά επίπεδα του pH του αίματος μειώνοντας τα επίπεδα των οξέων.

Το διάλυμα μαγειρικής σόδας και νερού είναι μία από τις πιο παλιές και τις πιο συνηθισμένες σπιτικές θεραπείες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για έναν αποτελεσματικό τρόπο προστασίας του σώματος κατά διαφόρων ασθενειών. Ποια τα οφέλη της κατανάλωσης νερού με μαγειρική σόδα;

Μαγειρική σόδα... και για αδυνάτισμα

Μαγειρική σόδα για αδυνάτισμα; Γίνεται! Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό προϊόν που μπορεί να βοηθήσει στο αδυνάτισμα. Αν και φημίζεται για τις φαρμακευτικές της χρήσεις, χρησιμοποιείται επίσης εδώ και αρκετά χρόνια για τη μείωση του υπερβολικού βάρους.

Όπως ισχύει για κάθε άλλο φυσικό συστατικό, η αποτελεσματικότητα της μαγειρικής σόδας διαφέρει από άτομο σε άτομο και δεν είναι θαυματουργή. Γενικά, όμως, οι ιδιότητές της ενισχύουν τις σωματικές διαδικασίες για την απαλλαγή από τα περιττά κιλά.

Γιατί η μαγειρική σόδα θεωρείται τόσο υγιεινή; Πώς θα χρησιμοποιήσετε τη μαγειρική σόδα για αδυνάτισμα; Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για τη μαγειρική σόδα, ακολουθούν μερικές από τις κύριες ωφέλειές της και ο τρόπος να τις αξιοποιήσετε.

Η μαγειρική σόδα είναι ένα από τα φυσικά συμπληρώματα της δημοφιλούς αλκαλικής διατροφής. Σας βοηθάει να χάσετε εκατοστά και να αποβάλλετε το λίπος, επειδή τα συστατικά της συνεισφέρουν στην καταπολέμηση της οξύτητας που επηρεάζει την αύξηση βάρους.

  • Σε ένα όξινο σώμα καίγεται μυϊκός ιστός και υπάρχει μεγαλύτερη τάση συσσώρευσης λίπους.
  • Επειδή η μαγειρική σόδα συμβάλλει στη ρύθμιση του pH του σώματος, προάγει την κυτταρική οξυγόνωση και προστατεύει τη μυϊκή μάζα.
  • Διαθέτει επίσης χωνευτικές ιδιότητες, αφού ελέγχει την υπερβολική παραγωγή όξινων στομαχικών υγρών και την αργή εντερική διάβαση.
  • Βοηθάει το σώμα να απαλλαγεί από τις άχρηστες ουσίες, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε πιο λεπτή κοιλιά.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share