Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Βάζει ένα παγάκι στο λαιμό της για 20 λεπτά κάθε δύο μέρες. Ο λόγος; Ό,τι καλύτερο για την Υγεία!

Εσύ ξέρεις το σημείο “Feng Fu”;

30 Ιουλίου 2021 09:46
Βάζει ένα παγάκι στο λαιμό της για 20 λεπτά κάθε δύο μέρες. Ο λόγος; Ό,τι καλύτερο για την Υγεία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Κινέζοι γιατροί έχουν κάνει μία ανακάλυψη που μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια φυσική βελτίωση με ελάχιστη προσπάθεια. Όχι μόνο θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου και της πέψης, αλλά θα σας ανακουφίσει και από πονοκεφάλους, κρύωμα και πολλά ακόμα.

Το σημείο “Feng Fu”, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο λαιμό και το κρανίο, φαίνεται πως έχει πάρα πολύ δύναμη και μπορεί να μας χαρίσει ευεξία. Το να το διεγείρεται είναι τόσο απλό που μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας:

Πάρτε ένα παγάκι και βάλτε το ακριβώς πάνω στο σημείο που βλέπετε παρακάτω. Θα πρέπει να μείνει εκεί για τουλάχιστον 20 λεπτά. Για να το κρατήσετε στη θέση του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κασκόλ.

Βάζει ένα παγάκι στο λαιμό της για 20 λεπτά κάθε δύο μέρες. Ο λόγος; ό,τι καλύτερο για την Υγεία!

Αυτή η διαδικασία καλό θα είναι να γίνεται κάθε 2 με 3 μέρες. Σύμφωνα με την Κινέζικη ιατρική, είναι σημαντικό να γίνονται τα ενδιάμεσα διαλείμματα. Τις μέρες που ενεργοποιείτε το σημείο. θα πρέπει να κάνετε την διαδικασία το πρωί πριν φάτε και το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Απλά βάλτε ένα παγάκι πάνω στο σημείο.

Όταν η διαδικασία γίνει σωστά, μπορεί να έχει τα εξής αποτελέσματα:

  • Βελτιωμένο ύπνο
  • Καλύτερη διάθεση
  • Αποδοτικότερη πέψη
  • Αυξημένη αντοχή σε κρυώματα
  • Αυξημένη αντοχή σε πόνους του σώματος, των δοντιών και εντάσεις

Η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να αντικαταστήσει μία επίσκεψη σε γιατρό, αλλά μπορεί να βελτιώσει συνολικά την ευεξία σας. Γι’αυτό, μοιραστείτε το κόλπο με όλους τους φίλους σας που πιστεύετε ότι μπορούν να ωφεληθούν από αυτό.

Ξεκίνησε σαν ένας πονοκέφαλος με μεταπτώσεις στη διάθεση. Το σημάδι όμως που εμφανίστηκε στο λαιμό της, σήμαινε ότι…

Πριν διαγνωστεί η Pantera Myhill με διαβήτη δεύτερου τύπου, διψούσε συνέχεια και είχε συνεχείς πονοκεφάλους χωρίς αιτία, όπως και παράξενες αλλαγές στη διάθεσή της. Αλλά μέχρι να εξετάσει ένα παράξενο δακτύλιο γύρω από το λαιμό της, δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Σύμφωνα με τον Dr. Saeed, αν δείτε κάποιον με τέτοια σημάδια σαν βρωμιά πάνω στο δέρμα τους, μην υποθέσετε αμέσως ότι οφείλονται σε κακή υγιεινή.

Η Κλινική Mayo αναφέρει ότι αυτά τα μαύρα στίγματα ονομάζονται Acanthosis Nigricans. Είναι μία πάθηση του δέρματος που σκληραίνει και σκουραίνει το δέρμα.

πονοκέφαλος σημάδι λαιμός

Συνήθως επηρεάζει τις μασχάλες, τη βουβωνική περιοχή και το λαιμό.

Η Acanthosis Nigricans συνήθως επηρεάζει ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και διαβήτη. Τα μαύρα στίγματα δείχνουν ότι το σώμα αντιστέκεται στην ινσουλίνη που παράγεται από το σώμα.

Παιδιά που έχουν αυτήν την πάθηση, βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2. Ωστόσο, ενώ δεν υπάρχει κάποια γνωστή θεραπεία για αυτήν την πάθηση, απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να κάνουν τις σκοτεινές περιοχές να εξαφανιστούν.

διαβήτης λαιμός

Ο Dr. Saeed προτρέπει όσους έχουν παρόμοια σημάδια να τα εξετάσουν άμεσα. Μία έγκαιρη διάγνωση μπορεί να αποτρέψει τον διαβήτη.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share