Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η πάμφθηνη τροφή που «τρέμει» ο καρκίνος κοστίζει μόλις 1 ευρώ

Ποια είναι αυτή η πάμφθηνη τροφή που απομακρύνει τον καρκίνο;

29 Ιουλίου 2021 13:58
Αυτή είναι η πάμφθηνη τροφή που «τρέμει» ο καρκίνος κοστίζει μόλις 1 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μπρόκολο είναι θαυματουργό και σώζει ζωές. Το μπρόκολο είναι ο εχθρός τους ελικοβακτηριδίου του πυλωρού και κατ΄ επέκταση βοηθά στην καταπολέμηση του έλκους και του καρκίνου του στομάχου. Μελέτη που έγινε συνεργατικά από Αμερικανούς και Γάλλους ερευνητές, σε εργαστηριακό επίπεδο, διαπίστωσε ότι το μπρόκολο περιέχει την ουσία σουλφοραφάνη, η οποία σκοτώνει το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, όπως και τα βακτηρίδια τα οποία είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά ή βρίσκονται έξω από τα κύτταρα όσο και αυτά που βρίσκονται μέσα στα κύτταρα.

Επιπλέον το μπρόκολο έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη εναντίον του καρκίνου του στομάχου. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι ποσότητες της σουλφοραφάνης που εμπεριέχονται στο μπρόκολο είναι αρκετές ώστε να επιτευχθεί ένα ευεργετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα δείτε και τα συμπτώματα του καρκίνου που αγνοούν οι περισσότερες γυναίκες.

Αυτή είναι η πάμφθηνη τροφή που «τρέμει» ο καρκίνος κοστίζει μόλις 1 ευρώ

Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και καταπολέμηση του πεπτικού έλκους

Μάλιστα, κάποιες από τις ποικιλίες μπρόκολων όπως και οι βλαστοί του φυτού είναι πλουσιότεροι σε σουλφοραφάνη. Τα στοιχεία αυτά είναι σίγουρα ελπιδοφόρα καθώς η διατροφή σύμφωνα με τους ειδικούς, παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και καταπολέμηση του πεπτικού έλκους αλλά και του στομαχικού καρκίνου.

Όπως λένε οι επιστήμονες, οι μολύνσεις με το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού είναι τόσο συχνές στο στομάχι, που στις αναπτυσσόμενες χώρες το ποσοστό ανέρχεται στο 90%. Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού θεωρείται η κυριότερη αιτία πρόκλησης έλκους αλλά και καρκίνου του στομάχου. Η καταπολέμηση γίνεται με αντιβιοτικά και μάλιστα ισχυρά, όμως ακόμα και από αυτά στο 20% των ασθενών παρατηρείται ανθεκτικότητα των μικροοργανισμών και μη αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών.

Τέλος στον καρκίνο: Ποιο φρούτο τον εξοντώνει και μας το κρύβουν

Πολλοί άνθρωποι και ειδικοί απ’ όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι αυτό το φρούτο είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντικαρκινικό στον κόσμο! Ειδικοί έχουν ανακαλύψει, επίσης, ότι αυτό το φρούτο είναι 10.000 φορές πιο ισχυρό από τη συμβατική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο.

Αλλά, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θέλουν να ξέρουμε για αυτούς τους καρπούς για τον καρκίνο επειδή δεν θα μπορούν πλέον να πωλούν τα προϊόντα τους. Πολλοί ειδικοί απ’ όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι αυτό το φρούτο είναι το ισχυρότερο κατά του καρκίνου σε αυτόν τον πλανήτη. Αλλά, ποιο είναι το όνομα αυτού του φρούτου;

Το όνομα αυτού του θαυματουργού φρούτου είναι Guanábana ή καρπός του δέντρου soursop. Και τώρα, εδώ έρχεται ένα άλλο ερώτημα: πώς και δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με αυτό το φρούτο και τον καρκίνο; Μα επειδή υπάρχουν οργανισμοί που κάνουν πολλά χρήματα από την παραγωγή φαρμάκων για καρκίνο. Τώρα ξέρετε ότι πρέπει να πίνετε το χυμό του φρούτου Guanábana για την πρόληψη της νόσου.

Έχει ευχάριστη γεύση και η κατανάλωσή του δεν οδηγεί στις τρομερές συνέπειες της χημειοθεραπείας. Θα μπορούσατε, επίσης, να φυτέψετε αυτό το δέντρο στην αυλή σας. Παράλληλα δείτε και ποια είναι τα σημάδια του καρκίνου του εντέρου που ξεφεύγουν από τους γιατρούς και κοστίζουν ζωές.

Τέλος στον καρκίνο: Ποιο φρούτο τον εξοντώνει και μας το κρύβουν

Τι είναι το Guanábana;

Το Guanábana είναι ένα αργά αναπτυσσόμενο δέντρο και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Είναι γνωστό ως Guanábana στη Λατινική Αμερική και Soursop στα αγγλικά. Οι καρποί του φρούτου που δρα κατά του καρκίνου είναι μεγάλοι, γλυκοί, καταναλώνονται ωμοί, και χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ποτών, γλυκών κλπ. Το ενδιαφέρον σε αυτό το φυτό είναι οι ισχυρές αντικαρκινικές επιδράσεις του.

Έχει πολλές επωφελείς ιδιότητες, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι η επίδρασή του στους όγκους καρκίνου. Αυτό το φυτό έχει αποδεδειγμένη θεραπευτική επίδραση στον καρκίνο όλων των τύπων. Και είναι επίσης χρήσιμο σε όλες τις μορφές καρκίνου.

Το φυτό αυτό είναι ένα αντιβιοτικό ευρέως φάσματος. Διαθέτει ισχυρές αντιμυκητιασικές και αντιπαρασιτικές ιδιότητες, μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης, ενεργεί ως αντικαταθλιπτικό και βοηθά στην καταπολέμηση του στρες και των νευρικών διαταραχών.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς των φαρμάκων. Από το 1970, περισσότερες από 20 εργαστηριακές εξετάσεις, αποκαλύπτουν ότι το εκχύλισμα του καταστρέφει τα κακοήθη κύτταρα των 12 τύπων καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων του παχέος εντέρου, του μαστού, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος.

Οι ενώσεις αυτού του δέντρου, αναστέλλουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων 10.000 φορές πιο αποτελεσματικά από ότι η αδριαμυκίνη (γνωστό χημειοθεραπευτικό παράγοντα). Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η θεραπεία με εκχύλισμα soursop καταστρέφει μόνο τα καρκινικά κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή.

Ποιο φρούτο εξοντώνει τον καρκίνο και μας το κρύβουν

Το φρούτο Graviola δεν είναι φάρμακο που θεραπεύει το καρκίνο. Μελέτες σε εργαστήριο έχουν δείξει πως το φυτό μπορεί να καταστρέψει κάποιους τύπους καρκινικών κυττάρων του μαστού και του συκωτιού, ωστόσο, δεν υπάρχουν έρευνες που να αποδεικνύουν τη δράση του πάνω σε ασθενείς με καρκίνο.

Έχει επίσης επιδείξει το φρούτο την ικανότητα στη καταπολέμηση μολύνσεων, ρευματικών και αρθριτικών. Οι ειδικοί όμως προειδοποιούν πως κάποια από τα χημικά που υπάρχουν στο φυτό, εφόσον καταναλωθούν σε μεγάλες ποσότητες, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στα νεύρα και κινητικές διαταραχές, όμοιες με αυτές τις νόσου Πάρκινσον.

Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατοίκους της Καραϊβικής, η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων Graviola, οδήγησε σε νευρολογικά προβλήματα και παραισθήσεις. Η Αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (Federal Trade Commission), που έχει ως αποστολή τη προστασία του καταναλωτή, επέβαλε πρόστιμο σε εταιρία που διακινούσε κάψουλες Graviola, με τον ισχυρισμό πως θεραπεύουν το καρκίνο, ύστερα από παράπονα καταναλωτών.

Περαιτέρω ισχυρισμοί του άρθρου όπως ότι πολλοί ειδικοί έχουν διαπιστώσει την ισχυρότατη αντικαρκινική δράση του φυτού, είναι ψευδείς. Όπως προαναφέραμε, σχετικές έρευνες σε ανθρώπους δεν έχουν γίνει ούτως ώστε να εξαχθεί αυτό το συμπέρασμα. Το Cancer Network συμφωνεί με τα ανωτέρω ευρήματα και εφιστά τη προσοχή ενάντια σε σκευάσματα που περιέχουν Graviola.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share