Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

DIADERMINE: Νέα ενυδατική κρέμα Essential Naturally BIOme

Φυσική περιποίηση για ισορροπημένη επιδερμίδα

20 Ιουλίου 2021 13:46
DIADERMINE: Νέα ενυδατική κρέμα Essential Naturally BIOme
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα ενυδατική κρέμα ημέρας Essential Naturally BIOme από τη DIADERMINE έρχεται να χαρίσει στην επιδερμίδα σας τη φυσική φροντίδα που αξίζει!

Ξηρότητα, θαμπάδα, σημάδια, λεπτές γραμμές, ρυτίδες – όλα όσα σε κρατούν μακριά από μια «όμορφη επιδερμίδα». Πώς όμως θα αποκτήσεις το φυσικά υγιές δέρμα που ονειρεύεσαι, ανθεκτικό σε δερματολογικά προβλήματα και τα σημάδια του χρόνου; Μα φυσικά με τη νέα ενυδατική κρέμα Essential Naturally BIOme από τη DIADERMINE!

Η αγαπημένη organic σειρά περιποίησης προσώπου DIADERMINE Essential Naturally BIOme εμπλουτίζεται με την απόλυτη ενυδατική κρέμα ημέρας Essential Naturally BIOme, για να προσφέρει στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει. H organic φόρμουλα της με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης σέβεται και ενισχύει τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας σου, για απαλότητα και ζωντάνια. Επιπλέον, η κρέμα είναι εμπλουτισμένη με βοτανικά πρεβιοτικά, που βελτιώνουν και ενδυναμώνουν τις φυσικές άμυνες του δέρματος, ενώ το έλαιο ηλίανθου και το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντάς σου ένα υγιές, λαμπερό και όμορφο πρόσωπο.

Η νέα ενυδατική κρέμα ημέρας Essential Naturally BIOme έχει ελαφριά υφή, που δεν αφήνει λιπαρότητα, ενώ απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Ανακάλυψέ τη, και σίγουρα θα γίνει ο καθημερινός σου σύμμαχος για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου!

Για ένα λαμπερό και υγιές πρόσωπο γεμάτο ζωντάνια εμπιστεύσου τη νέα ενυδατική κρέμα ημέρας Essential Naturally BIOme!

Essential Naturally BIOme

Η νέα ενυδατική κρέμα ημέρας Essential Naturally BIOme:

  • Σέβεται & ενισχύει τη φυσική ισορροπία του δέρματος
  • 99% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Με βοτανικά πρεβιοτικά
  • Εφαρμόστε καθημερινά το πρωί σε καθαρή επιδερμίδα

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Diadermine μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες:

Facebook: Diadermine Greece

Youtube: Diadermine Greece

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €19,3 δις και λειτουργικά κέρδη €2,6 δισ. για το έτος 2020. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas ως 100% θυγατρική της Henkel AG & Co από το 1989, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share