Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει ακόμη και την πιο δύσκολη ασθένεια

Τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη!

14 Ιουλίου 2021 11:51
Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει ακόμη και την πιο δύσκολη ασθένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρία κουταλάκια του γλυκού την ημέρα για ένα μήνα είναι αρκετά για αυτή τη σπιτική θεραπεία.

Η ιδέα της ανάμειξης της μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται παράξενη, γιατί, όπως εξηγεί το Healthy Life Tricks, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη εδώ λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Τα καρκινικά κύτταρα δεν χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για να αναπτυχθούν, διότι η σόδα τα εξουδετερώνει. Το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου δεν απορροφάται από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

Συστατικά:

  • Μαγειρική σόδα
  • Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Διαδικασία:

Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι. Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

Χρήση:

Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα. Κάντε αυτή τη θεραπεία για ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγετε το κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει ακόμη και την πιο δύσκολη ασθένεια

Κάθε πρωί, έπινε ένα ποτήρι νερό με μαγειρική σόδα. Μόλις δείτε το σώμα της μετά από έναν μήνα, δεν θα το πιστεύετε!

Η μαγειρική σόδα έχει ατελείωτες χρήσεις, από το ψήσιμο στην μαγειρική, την ιατρική μέχρι και την ομορφιά!

Επιπλέον, ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας και νερού, μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε πολλά καθημερινά θέματα.

Στο παρακάτω βίντεο θα μάθετε τις ευεργετικές χρήσεις της μαγειρικής σόδας που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Ρίξε λίγη μαγειρική σόδα μέσα σε ένα ποτήρι νερό και πιες το! Αν γίνει μέσα στα επόμενα 5 λεπτά αυτό, σημαίνει ότι...

Ρίξε λίγη μαγειρική σόδα μέσα σε ένα ποτήρι νερό και πιες το! Αν γίνει μέσα στα επόμενα 5 λεπτά αυτό, σημαίνει ότι...

Η μαγειρική σόδα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και ισχυρά φυσικά γιατροσόφια σε περιπτώσεις αμέτρητων προβλημάτων υγείας.

Αυτό το φθηνό, αλλά αποτελεσματικό συστατικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη κρυολογημάτων, πονοκεφάλων, καρκίνου, δερματικών προβλημάτων και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν για την υγιεινή του στόματος, ως αποσμητικό, κτλ.

Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία και πρόληψη πολυάριθμων θέματων υγείας, συμπεριλαμβανομένων της υψηλής οξύτητας, του πεπτικού έλκους, της διάρροιας, της φαρμακευτικής δηλητηρίασης, και της μεταβολικής οξέωσης.

Επίσης, περιέχει νάτριο και προλαμβάνει λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, πέτρες στα νεφρά και υπερκαλιαιμία. Έχει ισχυρές ιδιότητες, που υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος.

undefined

Αυτά είναι μερικά από τα πιο σημαντικά οφέλη για την υγεία από την μαγειρική σόδα:

Ανακουφίζει από την καούρα

Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η καούρα είναι αποτέλεσμα της συγκέντρωσης οξέος στο στομάχι, και όταν το οξύ ανεβαίνει στον οισοφάγο, προκαλεί αίσθημα καψίματος. Η μαγειρική σόδα μπορεί να ανακουφίσει άμεσα.

Αντιμετωπίζει συμπτώματα γρίπης και κρυολογήματος

Πολλοί χρησιμοποιούν μαγειρική σόδα για την φυσική αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της γρίπης. Η μαγειρική σόδα καταστρέφει αποτελεσματικά τους ιούς αν χρησιμοποιείται στα πρώτα στάδια της λοίμωξης. Να πώς θα πρέπει να λαμβάνεται:

  • Ημέρα 1: 6 δόσεις ½ κουτ. μαγειρική σόδα διαλυμένη σε δροσερό νερό ανά 2 ώρες.
  • Ημέρα 2: 4 δόσεις του ίδιου μείγματος κάθε 3 ώρες.
  • Ημέρα 3: 2 δόσεις του μείγματος – μία το πρωί και μία το βράδυ.
  • Ημέρα 4: 1 δόση την ημέρα μέχρι να εξαφανιστούν τα συμπτώματα.

Εξουδετερώνει τα οξέα του στομάχου

Η μαγειρική σόδα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην εξουδετέρωση των οξέων του στομάχου, καθώς αποκαθιστά την ισορροπία του pH στον οργανισμό. Η κατανάλωση ενός μείγματος με ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι νερό θα παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η μη υγιεινή διατροφή συχνά αυξάνει τα επίπεδα οξύτητας στο σώμα, και η μαγειρική σόδα τα εξουδετερώνει και διατηρεί μια υγιή ισορροπία του pH.

Ο διάσημος γιατρός και κάτοχος βραβείου Νόμπελ Otto Warburg διαπίστωσε ότι τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε ένα αλκαλικό περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι το αλκαλικό σώμα μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά τον καρκίνο και όλα τα είδη των σοβαρών προβλημάτων υγείας.

undefined

Αντιμετωπίζει την ουρολοίμωξη

Δεδομένου ότι τα καρκινικά κύτταρα και τα βακτήρια επιβιώνουν σε ένα όξινο περιβάλλον, η χρήση της μαγειρικής σόδας σε καθημερινή βάση θα αλκαλοποιήσει τον οργανισμό και θα αντιμετωπίσει τη λοίμωξη. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερό και καταναλώστε σε καθημερινή βάση.

Ανακουφίζει από τη δυσφορία από πέτρα στα νεφρά

Οι πέτρες στα νεφρά μπορεί συχνά να είναι αποτέλεσμα συσσώρευσης ουρικού οξέος, και η τακτική κατανάλωση μαγειρικής σόδας διαλύει τις πέτρες και εμποδίζει το σχηματισμό νέων.

Βελτιώνει τη σωματική απόδοση

Χάρη στην αλκαλικότητας της, η μαγειρική σόδα μπορεί να ενισχύσει τη φυσική απόδοση, δεδομένου ότι μειώνει τα επίπεδα γαλακτικού οξέος που απελευθερώνεται από τους μυς, και βοηθάει να αντέξετε μια πιο εντατική προπόνηση.

Ανακουφίζει από τον πόνο της ουρικής αρθρίτιδας

Η ουρική αρθρίτιδα είναι μια φλεγμονή των αρθρώσεων και είναι αποτέλεσμα της συσσώρευσης του ουρικού οξέος στο σώμα. Η μαγειρική σόδα αποτρέπει αποτελεσματικά τη συγκέντρωση οξέος, και η κατανάλωσή της ανακουφίζει σημαντικά από τον πόνο της ουρικής αρθρίτιδας.

Ένα απλό τεστ για χαμηλή οξύτητα του στομάχου

Για να βοηθήσει την πέψη, το στομάχι μας παράγει υδροχλωρικό οξύ, προκειμένου να διαλύσει τις πρωτεΐνες σε βασικά αμινοξέα, να διεγείρει τη λειτουργία του παγκρέατος και να καταστρέψει βλαβερά βακτήρια.

Ωστόσο, τα μειωμένα επίπεδα υδροχλωρικού οξέος μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα πεπτικά προβλήματα, όπως δυσπεψία, φούσκωμα, καούρα, και δυσκοιλιότητα.

Προκειμένου να εκτιμήσετε τα επίπεδα των οξέων στο στομάχι, μπορείτε να κάνετε το εξής απλό τεστ: Ανακατέψτε 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι κρύο νερό, και πιείτε το αμέσως μόλις ξυπνήσετε το πρωί, με άδειο στομάχι. Αν τα επίπεδα του υδροχλωρικού οξέος είναι επαρκή, θα πρέπει να ρευτείτε περίπου 2-3 ​​λεπτά αργότερα.

Ωστόσο, πιο ακριβείς εξετάσεις μπορούν να γίνουν από τον γιατρό σας

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share