Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021

Με ΑΥΤΗΝ την θαυματουργή άσκηση θα χάσετε έως και 12 εκατοστά από την περιφέρειά σας, μέσα σε λίγες εβδομάδες!

Πώς σας φαίνεται αυτή η μοναδική άσκηση;

15 Ιουνίου 2021 12:05
Με ΑΥΤΗΝ την θαυματουργή άσκηση θα χάσετε έως και 12 εκατοστά από την περιφέρειά σας, μέσα σε λίγες εβδομάδες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχώς αναζητούμε τις νέες τάσεις για να χάσουμε κιλά και από την στιγμή που βρίσκουμε έναν υγιεινό τρόπο, πάντα μας αρέσει να δοκιμάζουμε κάτι καινούριο! Η παρακάτω ιαπωνική τεχνική είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα και εύκολη τεχνική που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα. Επίσης, δες αυτούς τους 7 άκρως αποτελεσματικοί τρόπους για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα.

Είναι μια απλή άσκηση που πρέπει να κάνετε για 2-10 λεπτά τη μέρα και θα πάθετε πλάκα μόλις ακούσετε τι είναι.

Ο γιατρός του Ιάπωνα ηθοποιού Miki Ryosuke του συνέστησε να κάνει την παρακάτω άσκηση για να καταπολεμήσει τον πόνο στη μέση. Αλλά στο μεταξύ ο Ryosuke ανακάλυψε ότι με αυτή τη μέθοδο μπορούσε να χάσει γρήγορα και αποτελεσματικά κιλά. Μετά από μερικές εβδομάδες, ο ηθοποιός είχε χάσει 13 κιλά και 12 εκατοστά από την περιφέρεια του. Απίστευτο, έτσι;

Ο Ryosuke κοινοποίησε την ανακάλυψη του στο διαδίκτυο για να την δοκιμάσουμε! Το παρακάτω βίντεο θα σας εξηγήσει πώς να κάνετε την άσκηση βήμα βήμα.

 Με ΑΥΤΗΝ την θαυματουργή άσκηση θα χάσετε έως και 12 εκατοστά από την περιφέρειά σας, μέσα σε λίγες εβδομάδες!

Βλέποντας την λέξη «άσκηση», πιθανόν να φαντάζεστε κάτι σε κοιλιακούς ή ασκήσεις αεροβικής – αλλά δεν έχει καμία σχέση. Παρ’όλο που η άσκηση εξασκεί τους μυς, δεν θα σας κάνει απαραίτητα να ιδρώσετε και χρειάζεται απλά να σταθείτε σε ένα σημείο για να την κάνετε.

Μια άσκηση στην οποία δεν χρειάζεται να φορέσετε τα αθλητικά σας; Φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Πρόκειται για μια άσκηση αναπνοής που οι γιατροί συχνά συστήνουν για τα προβλήματα στη μέση, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική. Πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις αναπνοές για να γυμναστείτε; Η άσκηση ονομάζεται «Η δίαιτα της μεγάλης αναπνοής».

Το λίπος αποτελείται από οξυγόνο, υδρογόνο και άνθρακα. Όταν το οξυγόνο που αναπνέετε φτάνει στα κύτταρα λίπους, διασπά το λίπος σε άνθρακα και νερό. Όσο πιο πολύ και πιο βαθιά αναπνέετε, τόσο περισσότερο οξυγόνο φτάνει στα κύτταρα και διασπά το λίπος.

Σωστά το διαβάσατε: με την αναπνοή μπορείτε όντως να χάσετε περισσότερο βάρος. Στην άσκηση αυτή δεν χρειάζεται να αναπνέετε καν και να γυμνάζεστε. Απλά πρέπει να κάνετε ένα συγκεκριμένο είδος βαθιάς αναπνοής για μια παρατεταμένη περίοδο.

Για την άσκηση πρέπει να σταθείτε σε μια συγκεκριμένη στάση. Δείτε στο βίντεο πώς πρέπει να τοποθετήσετε σωστά το σώμα σας. Στην συνέχεια, αναπνεύστε βαθιά για 3 δευτερόλεπτα και εκπνεύστε για 7 δευτερόλεπτα. Ενώ εκπνέετε, υπάρχει ένα κόλπο που θα τονώσει την καύση λίπους.

Επαναλάβετε 2-10 φορές τη μέρα και θα πάθετε πλάκα με τα αποτελέσματα! Ο Ryosuke χρειάστηκε μερικές μόλις εβδομάδες για να δει ορατά αποτελέσματα.

9 ασκήσεις για να δείτε το στομάχι σας…πλάκα, τόσο γρήγορα όσο δεν φαντάζεστε! (Video)

Το λίπος της κοιλιάς είναι εύκολο να κερδίσει και συχνά εξαιρετικά δύσκολο να μειωθεί, καθιστώντας το, ένα από τα πιο κοινά μέρη του σώματος που οι άνθρωποι νοιώθουν άβολα. Εάν αυτό έχετε κι εσείς, μην χάνετε την ελπίδα! Αυτές είναι οι 9 ασκήσεις για επίπεδο στομάχι γρήγορα και απλά!

Πάνω από μια υγιεινή διατροφή με συγκεκριμένα τρόφιμα που στοχεύουν στην κοιλιά σας, υπάρχουν ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για να σφίξε τε το μέσο του κορμού σας – και δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρες.

Εδώ είναι εννέα ασκήσεις που είναι εύκολο να κάνετε και να σφίξετε πραγματικά τον πυρήνα σας, και μόνο να διαρκέσει δέκα λεπτά της ημέρας σας για να κάνετε! Θέλεις να γίνεις κι εσύ fit όπως οι διάσημες; - Αυτά είναι τα είδη γυμναστικής που ακολουθούν!

1. The Roll

Στοχεύει: Κάτω κοιλιακούς

Ξεκινήστε στην πλάτη σας.Σηκώστε τα πόδια σας από το πάτωμα και τα επεκτείνετε ευθεία, με τα χέρια σας να εξαπλώνονται στα πλάγια.Φέρτε τα πόδια σας προς το πάτωμα, αλλά προσπαθήστε να μην αγγίξετε. Στη συνέχεια, φέρτε τα γόνατά σας πάλι στον κορμό σας και ανεβείτε πάλι.

Στομάχι ασκήσεις

Επαναλάβετε για 30 δευτερόλεπτα.

2. Windmills

Στοχεύει: Πλάγιους και κάτω κοιλιακούς

Ξεκινήστε σε μια παρόμοια θέση από την προηγούμενη άσκηση με τα πόδια σας επάνω. Αυτή τη φορά γέρνετε με τα πόδια σας στο πλάι. Φέρτε τα πόδια σας στην άλλη πλευρά όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πάτωμα, αλλά προσπαθήστε να μην το αγγίξετε.

Επαναλάβετε αυτό για 30 δευτερόλεπτα, αλλάζοντας προς όλες τις πλευρές

3. Starfish Crunch

Στοχεύει: Κεντρικούς και κάτω κοιλιακούς

Θα πρέπει να ξαπλώσετε στο πάτωμα με τα χέρια και τα πόδια να χωρίζονται ,με τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας.

Στη συνέχεια, αγγίξτε το αντίθετο πόδι στο άλλο χέρι.Επαναλάβετε αυτό για 30 δευτερόλεπτα.

4. Mountain Climbers

Στοχεύει: Ολόκληρο τον κορμό

Βάλτε τα χέρια σας στο πάτωμα και φέρτε το σώμα σας στα δάχτυλα των ποδιών σας. δηλαδή μια θέση σανίδας, με την σπονδυλική σας στήλη ωραία και ευθεία. Θα πρέπει να φέρετε τα γόνατά σας γρήγορα, με στόχο προς τους αγκώνες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σφίξει τον πυρήνα σας, τραβώντας τον ομφαλό προς στη σπονδυλική σας στήλη.

Ανταλλάξτε τα πόδια σας για 30 δευτερόλεπτα.

5. Russian Twists

Στοχεύει: Πλάγιους κοιλιακούς

Ξεκινήστε καθισμένος στο πάτωμα, ρίχνοντας τον κορμό πίσω σε γωνία 45 μοιρών. Μπορείτε να σηκώσετε τα πόδια σας για πιο δύσκολη πρόκληση ή να τα κρατήσετε στο πάτωμα. Λυγίστε την κοιλιακή περιοχή μεταφέροντας τα χέρια σας στα πλάγια.

6. Spiderman σανίδα

Στοχεύει: Κεντρικό κορμό και πλάγιους κοιλιακούς

Ξεκινήστε σε θέση πους απς. Σηκώστε το ένα πόδι έτσι ώστε το γόνατό σας να γυρίσει σε 90 μοίρες. Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία και κρατήστε τη θέση για 15 δευτερόλεπτα.

Πώς να θεραπεύσετε το στομάχι σας φυσικά και ανώδυνα!

Αλλάξτε τα πόδια και κρατήστε άλλη μια φορά για 15 δευτερόλεπτα.

7. Single Leg Drops

Στοχεύει: Κάτω κοιλιακούς

Ξαπλώστε στην πλάτη σας και απλώστε τα χέρια σας στα πλάγια. Ανασηκώστε τα πόδια σας κατ ‘ευθείαν επάνω και αρχίστε να τα κατεβάζετε το ένα μετά το άλλο. Όταν τα φέρετε κάτω, φροντίστε να μην αγγίξετε το πάτωμα. Κρατήστε τα πόδια σας ίσια και τον πυρήνα σας ενεργό συνεχώς.

8. Twofold Leg Circles

Στοχεύει: Ολόκληρο τον κορμό

Ξεκινήστε στην πλάτη σας και σηκώστε τα πόδια σας στην οροφή κρατώντας τα πιεσμένα μαζί. Ξεκινήστε να περιστρέφετε τα πόδια σας προς μια κατεύθυνση για 30 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια προς την άλλη κατεύθυνση για 30 δευτερόλεπτα.

9. Flutter Kicks

Στοχεύει: Κάτω κοιλιακούς

Στην πλάτη σας και σηκώστε τα πόδια σας ευθεία. Ξεκινήστε να κλωτσάτε τον αέρα με τα πόδια σας. Κρατήστε την πλάτη σας σταθερά στο πάτωμα και εκπνεύστε και εισπνεύστε βαθιά κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Επαναλάβετε αυτό μέχρι να αισθανθείτε να καίγεστε στους κάτω μυς σας.

Για μια πλήρη οπτική εκμάθηση σε κάθε κίνηση, φροντίστε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share