Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η δίαιτα του αγγουριού! Η 7ημερη δίαιτα που θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά με ασφαλή τρόπο

Κάνει θαύματα!

7 Ιουνίου 2021 12:27
Η δίαιτα του αγγουριού! Η 7ημερη δίαιτα που θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά με ασφαλή τρόπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εάν θέλετε να δείχνετε όμορφη για κάποια ειδική περίσταση σύντομα, η δίαιτα αγγουριού είναι ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος για να χάσετε βάρος σε μόλις 10 ημέρες.

Το κύριο συστατικό στη διατροφή, είναι το αγγούρι και μπορεί να καταναλωθεί σε απεριόριστες ποσότητες. Επομένως, κάθε φορά που αισθάνεστε πεινασμένοι, θα πρέπει να τρώτε ένα αγγούρι.

Αυτή η δίαιτα θα καθαρίσει τα έντερα, θα βοηθήσει στην πέψη, θα αποτοξινώσει τον οργανισμό, θα αφαιρέσει την περίσσεια νερού και θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας. Τα αγγούρια θα καθαρίσουν επίσης το δέρμα και θα καταπολεμήσουν την ακμή.

10 γρήγοροι και πανέξυπνοι τρόποι να «χάσετε βάρος» χωρίς δίαιτα και γυμναστική

Αυτό είναι το πλάνο γεύματος:

Πρωινό

Προσθέστε 200 γραμμάρια αγγουριών σε φέτες, μέσα σε γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και φάτε το γεύμα. Εάν εξακολουθείτε να είστε πεινασμένοι, μπορείτε να φάτε 2 ροδάκινα ή ένα μήλο.

Μεσημεριανό

Το μεσημεριανό γεύμα αποτελείται από ένα μεγάλο πιάτο σαλάτα με αγγούρια και μια φέτα ψημένο ψωμί σιταριού. Που και που, μπορείτε να βράζετε ή να ψήνετε 2 πατάτες και να αντικαταστείτε το ψωμί.
Για μεσημεριανό γεύμα για τις επόμενες μέρες, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μερικά από τα ακόλουθα: δύο πατάτες ή 3 φέτες ψημένου ψωμιού σιταριού, με 150 γρ. τόνου ή 2 αυγά και 150 γραμμάρια λευκού κρέατος.

Σνακ

Μπορείτε να φάτε μερικά φρέσκα φρούτα ή μια φρουτοσαλάτα για σνακ. Το ακόλουθο ρόφημα, είναι επίσης μια καλή επιλογή:

  • 1 αγγούρι
  • 20 γραμμάρια αμύγδαλα και καρύδια
  • 1 μήλο
  • Τζίντζερ
  • Μια χούφτα σπανάκι

Αυτό το shake είναι μια πλούσια πηγή σιδήρου, ασβεστίου, ινών, μαγνησίου, βιταμίνης Α, βιταμίνης Κ, βιταμίνης C, βιταμίνης Β, βιταμίνης Ε κλπ. Αναμίξτε το ξεφλουδισμένο αγγούρι, το μήλο και το σπανάκι στο μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέστε το τζίντζερ . Ανακατέψτε πάλι, και το νόστιμο και υγιές ρόφημα είναι έτοιμο. Διακοσμήστε με αμύγδαλα και καταναλώστε αμέσως.

Η δίαιτα του αγγουριού

Βραδινό
Ετοιμάστε μια φρουτοσαλάτα από 300 γραμμάρια οποιουδήποτε φρούτου.

Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο αυστηρή δίαιτα, η οποία επιτρέπει γιαούρτι με 200 γρ αγγούρια και φρούτα για πρωινό, ένα μεγάλο πιάτο σαλάτας με αγγούρια με ένα κομμάτι ψημένο ψωμί σιταριού για μεσημεριανό γεύμα και μια φρουτοσαλάτα το βράδυ.

Εκτός από νερό, μπορείτε να πιείτε τσάι ή καφέ χωρίς ζάχαρη.

Τρώτε υγιεινά, ενισχύετε την υγεία και μειώνετε τα κιλά σας, με αυτήν την εύκολη και γρήγορη δίαιτα αγγουριού! Ωστόσο, αν θέλετε να επιταχύνετε την απώλεια βάρους και να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα, θα πρέπει να αρχίσετε να ασκείστε τακτικά.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το σώμα σας και να μπείτε σε φόρμα πολύ γρήγορα!

Καρδιακά διαστήματα
Η προπόνηση υψηλών εντάσεων είναι ένας φανταστικός τρόπος για να κάψετε πολλές θερμίδες σε χρόνο μηδέν.

Θα πρέπει να πάρετε οποιοδήποτε εργαλείο καρδιο-εξοπλισμού (ελλειπτικό, σχοινάκι άλματος, διάδρομο, ποδήλατο κ.λπ.) και να ακολουθήσετε αυτό το μοτίβο για 10 λεπτά:

  • 3 λεπτά στο 50% της μέγιστης προσπάθειάς σας
  • 20 δευτερόλεπτα στο 75 τοις εκατό της μέγιστης προσπάθειάς σας
  • 10 δευτερόλεπτα στην απόλυτα μέγιστη προσπάθειά σας.

Πλάγια σανίδα
Πρέπει να σταθείτε στο πλάι, με τα γόνατά σας ίσια και να στηρίξετε το πάνω μέρος του σώματός σας επάνω στον αγκώνα και την ωλένη. Στη συνέχεια, σηκώστε τους γοφούς έως ότου το σώμα σχηματίσει μια ευθεία γραμμή από τους αστραγάλους σας στους ώμους σας και κρατήστε το για μισό λεπτό. Στη συνέχεια, αλλάζετε πλευρές.

Σανίδα με ανύψωση βραχίονα
Ξεκινήστε σε μια θέση ώθησης, λυγίστε τους αγκώνες και στηρίξτε το βάρος στην ωλένη. Το σώμα θα πρέπει να ευθυγραμμίζεται από τους ώμους στους αστραγάλους σας.

Στη συνέχεια, στηρίξτε τον πυρήνα και κρατήστε την τοποθέτηση του ισχίου ενώ σηκώνετε το δεξί σας χέρι ευθεία μπροστά σας. Τραβήξτε τα πτερύγια των ώμων προς τα κάτω και προς τα πίσω, ενώ σηκώνετε τους βραχίονες. Κρατήστε για 5-10 δευτερόλεπτα και συνεχίστε αλλάζοντας χέρια.

Σήκωμα ενός ποδιού
Πάρτε ένα ζευγάρι βαράκια και σταθείτε στο αριστερό σας πόδι, σηκώστε το δεξί πόδι πίσω σας και λυγίστε το γόνατό σας για να φέρετε το δεξί κάτω πόδι παράλληλο προς το πάτωμα. Στη συνέχεια, σκύψτε προς τα εμπρός στους γοφούς και χαμηλώστε αργά το σώμα σας. Κάντε μια σύντομη παύση και επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.

Γέφυρα
Θα πρέπει να ξαπλώσετε στο πάτωμα, με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια επίπεδα στο πάτωμα. Σηκώστε τους γοφούς για να δημιουργήσετε μια ευθεία γραμμή από τους ώμους στα γόνατά σας. Κρατήστε λίγο, και στη συνέχεια κατεβάστε το σώμα για να επιστρέψετε στην αρχική σας θέση.

Step-ups
Θα πρέπει να σταθείτε μπροστά από έναν παγκάκι ή σκαλοπάτι και να βάλετε το αριστερό σας πόδι σταθερά επάνω στο σκαλοπάτι. Στη συνέχεια, πιέστε το αριστερό πόδι στο σκαλοπάτι και σπρώξτε το σώμα μέχρι το αριστερό σας πόδι να είναι ίσιο. Χαμηλώστε το σώμα προς τα κάτω μέχρι το δεξί σας πόδι να αγγίξει το δάπεδο και να το επαναλάβετε.

Κάμψεις
Πρέπει να σταθείτε στο πάτωμα και να βάλετε τα χέρια στο πάτωμα, κάθετα με τους ώμους. Τα πόδια πρέπει να βρίσκονται κοντά. Στη συνέχεια, χαμηλώστε το σώμα έως ότου το στήθος αγγίξει σχεδόν το πάτωμα και στη συνέχεια, σπρώξτε τον εαυτό σας πίσω στην αρχική του θέση.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share