Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαγειρική σόδα, λεμόνι, μέλι και κανέλα για το πιο τέλειο πρόσωπο! Απίστευτα αποτελέσματα

Κάνει θαύματα!

31 Μαΐου 2021 09:34
Μαγειρική σόδα, λεμόνι, μέλι και κανέλα για το πιο τέλειο πρόσωπο! Απίστευτα αποτελέσματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει ένα μείγμα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας με μαγειρική σόδα, κανέλα, λεμόνι και μέλι και θα κάνει το πρόσωπο σας να λάμψει και πάλι!

Η Κανέλα έχει πολλές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό για το πρόσωπο και τους πόρους.

Υλικά για το μείγμα

  • Χυμός μισού λεμονιού
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 5 κουταλιές της σούπας μέλι

Μαγειρική σόδα και κανέλα για το πιο τέλειο πρόσωπο

Το μέλι βοηθάει το δέρμα να μένει απαλό και λαμπερό. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα και απλώστε στο πρόσωπο σας σαν μάσκα. Επειδή μπορεί κάποια πρόσωπα να έχουν ευαισθησία!

Προτείνουμε να δοκιμάσετε σε ένα μικρό σημείο πρώτα για τυχόν αντιδράσεις. Αφήστε τη μάσκα για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Σκουπίστε ταμποναριστά το πρόσωπό σας

Διαβάστε με την ευκαιρία κι αυτό: Μαγειρική σόδα με λεμόνι ή νερό: Δύο θαυματουργοί συνδυασμοί - 4 θεραπείες που θα σας λύσουν τα χέρια!

Έπινε 1 ποτήρι μαγειρική σόδα με νερό κάθε μέρα: 30 μέρες αργότερα, το σώμα της ήταν αγνώριστο

Μαγειρική Σόδα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ισχυρό συστατικό σχεδόν για τα πάντα -δείτε εδώ ένα τρομερό tip για τα χαλιά-. Η μαγειρική σόδα, ή αλλιώς, όξινο ανθρακικό νάτριο, είναι εξαιρετικά οικονομική και εκπληκτική στη χρήση της.

Είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση του κρυολογήματος, του καρκίνου, αλλά και για λόγους στοματικής υγιεινής, ως αποσμητικό, κ.λπ. Είναι ευρέως διαδομένη σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μαγειρική σόδα για τη θεραπεία και την πρόληψη πολλών προβλημάτων υγείας, όπως: πρόληψη διάρροιας, οξύτητα, μεταβολική οξέωση και πεπτικό έλκος.

Η μαγειρική σόδα έχει αντιπυριτικές ιδιότητες και διατηρεί το δέρμα σας υγιές και λαμπερό. Θα πρέπει, επίσης, να γνωρίζετε ότι περιέχει νάτριο και μπορεί να αποτρέψει προβλήματα με το κάλιο, τις πέτρες στα νεφρά και τις λοιμώξεις της ουροδόχου κύστεως. Ακόμα, μπορείτε να ανακατεύετε και να πίνετε μαγειρική σόδα με νερό για να ανακουφιστείτε, εκτός των άλλων, από τον πόνο στους μύες μετά από μια σκληρή προπόνηση.

Έπινε 1 ποτήρι μαγειρική σόδα με νερό

Δείτε μια απλή συνταγή:

  • Ανακατέψτε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, αιθέριο έλαιο μέντας και λίγο νερό.
  • Βυθίστε τα χέρια ή τα πόδια σας για περίπου 20 λεπτά και ο κνησμός, ο οσμή και ο πόνος θα ανακουφιστούν.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share