Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάθε πρωί έπινε ένα ποτήρι νερό με μαγειρική σόδα - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε! (Video)

Απλά θαυματουργό!

13 Μαΐου 2021 12:20
Κάθε πρωί έπινε ένα ποτήρι νερό με μαγειρική σόδα - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μαγειρική σόδα έχει ατελείωτες χρήσεις, από το ψήσιμο στην μαγειρική, την ιατρική μέχρι και την ομορφιά! Επιπλέον, ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας και νερού, μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε πολλά καθημερινά θέματα.

Στο παρακάτω βίντεο θα μάθετε τις ευεργετικές χρήσεις της μαγειρικής σόδας που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Ωστόσο δείτε και 2+1 συνταγές με μαγειρική σόδα για να χάσετε πιο γρήγορα τα περιττά κιλά.

Έπλενε το πρόσωπό της για ένα μήνα με μαγειρική σόδα και λάδι καρύδας και... δείτε τι απίστευτο έγινε! (Video)

Μαγειρική σόδα: Είναι πολύ πιθανό σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας σου να έχεις ξεχασμένο ένα κουτί μαγειρικής σόδας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τo αξιοποιήσεις και μάλιστα στο κομμάτι της προσωπικής σου φροντίδας! Παράλληλα δείτε και πώς μπορείτε να απομακρύνετε τις ρυτίδες με τη βοήθεια της μαγειρικής σόδας.

Αναδόμηση

Αν τα μαλλιά σου έχουν αποκτήσει μια κολλώδη υφή και είναι άτονα, λόγω των πολλών προϊόντων που χρησιμοποιείς, η σόδα είναι εδώ για να σώσει την κατάσταση. Ρίξε λίγη σόδα στη χούφτα σου και ανακάτεψέ το με το σαμπουάν σου. Πλύνε και ξέπλυνε τα μαλλιά σου όπως συνήθως.

Ξηρό σαμπουάν

Λατρεύουμε τη νέα τάση του ξηρού σαμπουάν, ειδικά εκείνα τα πρωινά που τρέχουμε πανικόβλητες να τα προλάβουμε όλα! Αν όμως έχεις ξεμείνει από ξηρό σαμπουάν και χρειάζεσαι άμεσα να είσαι ευπαρουσίαστη, τότε μπορείς να ψεκάσεις λίγη μαγειρική σόδα στις ρίζες των μαλλιών σου, να τα ανακατέψεις και μετά να τα χτενίσεις. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Η μαγειρική σόδα και τα μυστικά ομορφιάς που κρύβει και σίγουρα δε γνωρίζατε

Καθάρισε τις βούρτσες σου

Σίγουρα οι βούρτσες που χρησιμοποιείς δεν είναι σαν καινούριες, όμως όσο και να προσπαθείς να τις καθαρίσεις το αποτέλεσμα δεν είναι απολύτως ικανοποιητικό. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, σε ένα μπολ με χλιαρό νερό, να ρίξεις μια κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα, να βάλεις τις βούρτσες μέσα και να τις αφήσεις για 20 λεπτά. Μετά ξέπλυνέ τες και άφησέ τες να στεγνώσουν φυσικά.

Απολέπιση

Αν σου αρέσει η αίσθηση των απολεπιστικών προϊόντων πάνω στη επιδερμίδα σου, τότε θα λατρέψεις το παρακάτω tip. Φτιάξε το δικό σου απολεπιστικό προϊόν χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα. Ανακάτεψε 3 μέρη σόδας με ένα μέρος νερού. Τρίψε ελαφρά το πρόσωπό σου με κυκλικές κινήσεις και ξέπλυνε με άφθονο νερό. Οι κόκκοι της σόδας θα κάνουν τη δουλειά οποιουδήποτε άλλου προϊόντος με bonus την οικολογική συνείδηση.

Αποσμητικό

Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα στη θέση του κανονικού αποσμητικού. Δεν υστερεί σε αποτελεσματικότητα, αφού η σόδα εξουδετερώνει τα οξέα και απομακρύνει τις οσμές.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share