Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Quick Fix Root Concealer σπρέι που καλύπτει τις λευκές ρίζες

Νέο προϊόν

11 Μαΐου 2021 12:55
Quick Fix Root Concealer σπρέι που καλύπτει τις λευκές ρίζες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι καινοτομίες από την επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών LORVENN HAIR PROFESSIONALS συνεχίζονται! Ανακαλύψτε το πρωτοποριακό Quick Fix Root Concealer ένα σπρέι - κονσήλερ που καλύπτει τέλεια τις ανεπιθύμητες λευκές ρίζες και αναζωογονεί στη στιγμή το χρώμα των μαλλιών σας!

Η LORVENN HAIR PROFESSIONALS κατανοεί και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας για προϊόντα υψηλής απόδοσης που ταυτόχρονα όμως είναι εύκολα στη χρήση τους και χαρίζουν τέλειο αποτέλεσμα. Το Quick Fix Root Concealer ήρθε για να δώσει προσωρινή αλλά όχι πρόχειρη λύση, ανάμεσα στις επισκέψεις σου στο κομμωτήριο!

Καλυπτικό για λευκές τρίχες σε μαύρο χρώμα

Χάρη στην εξελιγμένη του φόρμουλα από βάση σιλικόνης καθώς και τις πλούσιες χρωστικές, έχει σχεδιαστεί για να απλοποιήσει την καθημερινότητά σου, αφού μέσα σε δευτερόλεπτα καλύπτει τέλεια τις λευκές ρίζες και κάνει το χρώμα ομοιόμορφο, φυσικό και λαμπερό ώστε να συνάδει απόλυτα με το όλο το μήκος των μαλλιών.

Πανεύκολο στην εφαρμογή του χάρη στη βαλβίδα ψεκασμού μεγάλης ακριβείας, επιτρέπει την τέλεια διασπορά του προϊόντος χωρίς λάθη, καλύπτοντας 100% τις λευκές ρίζες

Θα το βρεις σε έξι αποχρώσεις ειδικά σχεδιασμένες να ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών για να πεις αντίο στις λευκές ρίζες, ενώ απομακρύνεται εύκολα και χωρίς να αφήνει ίχνος από κατάλοιπα με ένα λούσιμο. Το Quick Fix Root Concealer χωράει στην τσάντα σου για να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου και είναι ο απόλυτος «σύμμαχός» σου μέχρι την επόμενη βαφή στο κομμωτήριο!

Καλυπτικό για λευκές τρίχες σε καφέ απόχρωση

HOW TO:

Βήμα 1
Ανακινείς!

Βήμα 2
Ψεκάζεις από απόσταση 10εκ., σε στεγνές και καλά χτενισμένες ρίζες!

Βήμα 3
Είσαι έτοιμη!

Όλες οι αποχρώσεις

Όλες οι αποχρώσεις για την κάλυψη λευκών τριχών

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share