Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία από το στήθoς της στο Facebook κάποιοι την κατηγόρησαν - Εμείς πάλι την ευχαριστούμε…

Δείτε τι της συνέβη και θα μείνετε με το στόμα ανοικτό...

30 Απριλίου 2021 17:03
Όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία από το στήθoς της στο Facebook κάποιοι την κατηγόρησαν - Εμείς πάλι την ευχαριστούμε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Lisa Royle από το Μάντσεστερ είναι μητέρα 4 παιδιών, η οποία παλεύει ενάντια στον καρκίνο του μαστού και πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Facebook για να προειδοποιήσει και άλλες γυναίκες για ένα σύμπτωμα που συνήθως αγνοούν: βαθουλώματα στο δέρμα.

Επρόκειτο σύντομα να έμπαινε στο χειρουργείο για μαστεκτομή όταν ανέβασε τη φωτογραφία με το στήθoς της που θα δείτε παρακάτω, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το βαθούλωμα. Πολλές γυναίκες δε γνωρίζουν πως να εξετάζουν στο στήθoς τους και προφανώς ήθελε να βοηθήσει τον κόσμο και όχι να προβληθεί η ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του συζύγου της, Craig, το χειρουργείο πήγε καλά και η Lisa αναρρώνει. Ωστόσο εάν βάζεις το κινητό σου στην τσέπη, τότε αυτό πρέπει να το δεις… Όλη η αλήθεια για τα κινητά τηλέφωνα.

Όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία από το στήθoς της στο Facebook κάποιοι την κατηγόρησαν

Παρατήρησε μια μαύρη γραμμή μέσα στο νύχι της - Τότε ο γιατρός της αποκάλυψε ότι… (Video)

Καρκίνος: Ενώ τα μικρά σημάδια και οι λευκές κηλίδες στα νύχια μας μπορεί να σημαίνουν έλλειψη βιταμινών και πρόβλημα του θυρεοειδούς, αξιοσημείωτες αλλαγές στην περιοχή κάτω από τα νύχια μας μπορεί να δείχνουν κάτι πολύ πιο σοβαρό. Για χρόνια, η Julie είχε μία ανοιχτού χρώματος καφέ γραμμή κατά μήκος σε ένα από τα νύχια της, αλλά η γραμμή τελικά μεγάλωσε σε πιο σκούρα και ευρύτερη στη μέση.

Τότε η Julie αναζήτησε έναν γιατρό. “Ακριβώς όπως έχετε κρεατοελιές στο δέρμα σας μπορεί να έχετε μια ελιά στη μήτρα των νυχιών σας, από όπου το νύχι μεγαλώνει” δήλωσε ο ειδικός Δρ Dana Stern στο CBS. Η Julie είχε διαγνωστεί με καρκίνο των νυχιών και το νύχι της της αφαιρέθηκε εντελώς.

Σύμφωνα με το CBS, ο αντίχειρας, το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, και ο δείκτης των νυχιών είναι τα πιο κοινά δάχτυλα που επηρεάζονται. Παράλληλα δείτε και άλλη μια ιστορία με έναν άνδρα, ο οποίος έκανε τεστ εγκυμοσύνης και έμαθε πως έχει καρκίνο.

Μερικά προειδοποιητικά σημάδια περιλαμβάνουν:

  • Μία πολύ σκούρα λωρίδα / ράβδωση
  • Η λωρίδα / ράβδωση έχει θολά πλευρικά πλαϊνά
  • Αλλαγές σε μια λωρίδα που υπήρχε ήδη
  • Ιατρικό ιστορικό του ασθενούς

Η έγκαιρη ανίχνευση είναι πάντα το κλειδί, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί, αν δείτε κάτι παράξενο κάτω από τα νύχια σας. Ενώ οι περισσότεροι αποχρωματισμοί ή λωρίδες στα νύχια δεν σημαίνουν καρκίνο, είναι κάτι που ένας δερματολόγος θα πρέπει να ελέγξει.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Γιατροί προειδοποιούν για μια νέα θανάσιμη μορφή καρκίνου των νυχιών.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share