Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λεμόνι με σόδα: Ένας συνδυασμός που σώζει ζωές! Δείτε γιατί…

Εξαφανίστε μια από τις πιο σοβαρές ασθένειες...

5 Απριλίου 2021 15:13
Λεμόνι με σόδα: Ένας συνδυασμός που σώζει ζωές! Δείτε γιατί…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωρίζατε ότι ο συνδυασμός λεμονιού με μαγειρική σόδα είναι 10.000 φορές πιο αποτελεσματικός από οποιαδήποτε χημειοθεραπεία; Γιατί μας το κρατάνε μυστικό; Επειδή απλούστατα κάποιες τεράστιες πολυεθνικές έχουν συμφέροντα από βλαβερές για την υγεία μας θεραπείες και τα πανάκριβα φάρμακα που τις συνοδεύουν!

Γι’ αυτό μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Υπάρχουν πολλές μελέτες που αναδεικνύουν τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού, σε ΟΛΟΥΣ τους τύπους καρκίνου. Η μαγειρική σόδα χάρη στην ιδιότητά της να ισορροπεί το pH, είναι το “κερασάκι στην τούρτα”.

Μαγειρική σόδα ιδιότητες

Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα

Μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες φαρμάκων υποστηρίζει ότι σύμφωνα με 20 εργαστηριακά πειράματα που διεξήχθησαν από το 1970 μέχρι πρόσφατα, το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα από 12 διαφορετικούς τύπους καρκίνων, αποτρέπει τη μετάσταση και είναι 10.000 πιο ισχυρό από φάρμακα όπως το Adriamycin, τη χημειοθεραπεία και άλλες ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα ο συνδυασμός με μαγειρική σόδα καταστρέφει ΜΟΝΟ τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς να επηρεάζονται τα υγιή. Οι έρευνες προτείνουν οι ασθενείς να πίνουν το χυμό ενός λεμονιού με ένα κουταλάκι μαγειρικής σόδας (προσοχή: αυτή η θεραπεία δεν αντιστρέφει τις καταστρεπτικές επιπτώσεις της χημειοθεραπείας!).

Πώς η μαγειρική σόδα μπορεί να βοηθήσει στη λειτουργία των νεφρών - Θα πάθετε πλάκα!

Μαγειρική σόδα: Οι πέτρες στα νεφρά είναι σκληρά, μεταλλικά κατάλοιπα και συνήθως πονάνε. Οι πέτρες αυτές δεν προκαλούνται από μία και μοναδική αιτία. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, η παχυσαρκία ή η αφυδάτωση που επηρεάζουν κατά πολύ.

Παρόλο που ίσως είναι δύσκολη η ανίχνευση των αιτιών τους, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν ορισμένες φυσικές θεραπείες που μπορείτε να δοκιμάσετε για να συμβάλετε στη θεραπεία των νεφρών σας, χρησιμοποιώντας απλά, χειροποίητα υλικά. Παράλληλα δείτε και πώς η μαγειρική σόδα βοηθάει στην απομάκρυνση των ρυτίδων.

Όταν οι νεφροί δεν λειτουργούν σωστά

Η επίσημη ονομασία της μαγειρικής σόδας είναι διττανθρακικό νάτριο. Το διττανθρακικό νάτριο παράγεται στον οργανισμό με φυσικό τρόπο και είναι απαραίτητο για τη σωστή του λειτουργία. Ωστόσο, σε κάποιους ανθρώπους, οι νεφροί αδυνατούν από μόνοι τους να διατηρήσουν το απαιτούμενο επίπεδο του διττανθρακικού νατρίου. Όταν συμβαίνει αυτό, το αίμα γίνεται πολύ όξινο και επηρεάζεται η υγεία σας.

Πώς βοηθάει η μαγειρική σόδα;

Η μαγειρική σόδα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των νεφροπαθειών όταν συνδυάζεται με ένα σωστό πλάνο θεραπείας και έτσι, η διάλυση των πετρών γίνεται πιο αποτελεσματική. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν καταναλώνεται από το στόμα, το διττανθρακικό νάτριο κυκλοφορεί στον οργανισμό μέσω του αίματος.

Ακόμη και εάν οι νεφροί αδυνατούν να διατηρήσουν το επίπεδο του νατρίου, ο οργανισμός το λαμβάνει μέσω της μαγειρικής σόδας. Αρχίστε, διαλύοντας μισό κουταλάκι του γλυκού σόδας κάτω από τη γλώσσα σας. Την επόμενη μέρα, αναμείξτε 1,5 λίτρο (ή απλώς πάνω από 6 φλιτζάνια) νερού με ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρικής σόδας και μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Πίνετε αυτό το μείγμα καθημερινά.

Μαγειρική σόδα

Άλλες θεραπείες

Η σόδα είναι μόνο μία από τις επιλογές σας. Στις εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνονται και οι εξής:

  • Ρίζα πικραλίδας: Η ρίζα πικραλίδας καθαρίζει τους νεφρούς και ενισχύει τη σωστή λειτουργία τους.
  • Κόκκινα φασόλια: Τα κόκκινα φασόλια συμβάλουν στην καταπράυνση του πόνου που προκαλείται από τις πέτρες. Βράστε τα και καταναλώστε τα υγρά τους μέσα στην ημέρα.
  • Χυμός ροδιού: Οι καυστικές ιδιότητες του ροδιού ίσως είναι ο λόγος που το καθιστούν αποτελεσματικό στη θεραπεία των νεφρών.
  • Μαγνήσιο: Το μαγνήσιο συμβάλει στη συρρίκνωση των πετρών στους νεφρούς.
  • Η μαγειρική σόδα συμβάλει στην υγεία των νεφρών. Μιλήστε στο γιατρό σας για τη διαταραχή σας.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share