Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Έτρωγε κάθε μέρα λίγο σκόρδο και δείτε τι του συνέβη

Απλά θαυματουργό!

24 Φεβρουαρίου 2021 13:30
Απίστευτο: Έτρωγε κάθε μέρα λίγο σκόρδο και δείτε τι του συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκόρδο: Η παραπάνω προτροπή μπορεί να μην ακούγεται και τόσο… νόστιμη, είναι ωστόσο θαυματουργή για τον οργανισμό σου. Το σκόρδο κάνει πολύ καλό στον οργανισμό όταν καταναλώνεται σκέτο και με άδειο στομάχι, καθώς μετατρέπεται σε ένα ισχυρό, φυσικό αντιβιοτικό. Όσοι πάσχουν από υπέρταση γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι το σκόρδο μειώνει άμεσα τα συμπτώματα.

Βοηθά επίσης στην καλή κυκλοφορία του αίματος, του ήπατος και της ουροδόχου κύστης, προστατεύει από καρδιακά προβλήματα, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για προβλήματα του στομάχου, όπως η διάρροια, διεγείρει την όρεξη. Ενώ βοηθάει στον καλύτερο έλεγχο του στρες, μειώνοντας την ποσότητα οξέων του στομάχου που παράγονται όταν αυτό χτυπήσει κόκκινο. Παράλληλα δείτε και 4 έξυπνες χρήσεις του σκόρδου που πιθανόν δε γνωρίζετε.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, μη διστάζεις να τρως μία σκελίδα σκόρδο πριν από το πρωινό σου γεύμα! Αν μάλιστα το τελευταίο είναι γάλα, τότε δεν χρειάζεται να σκας και για την άσχημη γεύση που θα σου έχει αφήσει στο στόμα το σκόρδο, διότι τα λιπαρά του γάλακτος έχουν την ικανότητα να την εξουδετερώνουν.

Δείτε τι θα σας συμβεί αν τρώτε κάθε μέρα σκόρδο

Έριξε στο στόμα της σκόνη σκόρδου - Λίγα λεπτά μετά...

Σκόρδο: Δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να αντιμετωπίσει ένα σκόρδο. Είναι γνωστό ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες, και μια από αυτές είναι ότι μπορεί να βάλει τέλος στον εκνευριστικό πονόδοντο, δεν είναι όμως η μόνη, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τρίψετε μια σκελίδα σκόρδο κάτω από τα χείλη σας.

Ένα συχνό και επώδυνο πρόβλημα είναι ο πονόδοντος. Το σκόρδο μπορεί να βάλει τέλος σε αυτό, όπως και σε πολλά ακόμη θέματα υγείας. Έτσι, λοιπόν, για να μην τρέχετε στον οδοντίατρο, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή.

Το σκόρδο έχει αντιβιοτικές ιδιότητες που μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικές έναντι των βακτηρίων στο στόμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια σκόνη σκόρδου, καθώς και φρέσκο σκόρδο στο δόντι για να πάρει την ανακούφιση από τον πονόδοντο.

Δείτε τι της συνέβη όταν έριξε σκόνη σκόρδου στο στόμα της

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share