Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μυστικό ρόφημα για αδυνάτισμα - Πιο αποτελεσματικό από το νερό με λεμόνι

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

18 Φεβρουαρίου 2021 15:01
Μυστικό ρόφημα για αδυνάτισμα - Πιο αποτελεσματικό από το νερό με λεμόνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νερό με λεμόνι θεωρείται το απόλυτο detox ρόφημα. Τη “δουλειά” της απώλεια κιλών όμως, δεν την κάνει το κίτρινο εσπεριδοειδή αλλά το κύριο συστατικό, δηλαδή το νερό! Ωστόσο, συμβάλει στην προσπάθεια για αδυνάτισμα και βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού. Είτε είσαι οπαδός αυτού του ροφήματος είτε όχι, σου παρουσιάζουμε ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό ρόφημα Ποιο είναι αυτό;

Κρύο νερό με πάγο. Τόσο απλό αλλά τόσο αποτελεσματικό. Αυτό συμβαίνει γιατί, κατόπιν ερευνών απεδείχθη ότι, καταναλώνοντας κάτι παγωμένο, ο οργανισμός μας καταναλώνει θερμίδες προκειμένου να διατηρήσει σε φυσιολογικά επίπεδα την θερμοκρασία του σώματος. Παράλληλα δείτε και τις χρήσεις που έχει ένα ταπεινό λεμόνι - Με την 10η θα πάθετε πλάκα

Η γενική σύσταση σε ημερήσια πρόσληψη υγρών σύμφωνα με την EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων) είναι 2 λίτρα για τις ενήλικες γυναίκες και 2,5 λίτρα για τους ενήλικους άντρες. Ωστόσο, οι ανάγκες του οργανισμού από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφοροποιούνται, οπότε μην υπερβάλλεις. Να θυμάσαι ότι, η κατανάλωσή του, από μόνη της δεν οδηγεί σε απώλεια βάρους. Χρειάζεται ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Το μυστικό για αδυνάτισμα

Η πιο έγκυρη συνταγή για σπιτικό ρόφημα με λεμόνι που καίει τα λίπη

Λεμόνι: Αν έχεις στη διάθεσή σου 10 λεπτά, ετοίμασε αυτό το ρόφημα με λεμόνι και απόλαυσέ το μαζί με τους καλεσμένους σου. Έχει μόνο 70 θερμίδες ανά ποτήρι και βοηθά στην καύση του λίπους. Παράλληλα δείτε και τα 10 οφέλη του λεμονιού για το σώμα σας!

Τι θα χρειαστείς:

  • Στύβεις λεμόνια μέχρι να γεμίσουν 2 ποτήρια του νερού με τον χυμό τους
  • 2 κ.σ ξύσμα λεμονιού
  • 4 ποτήρια νερό
  • 180 γρ. μαύρη ζάχαρη

Πώς θα το φτιάξεις:

Σε μία κατσαρόλα βράζεις ζάχαρη μαζί με το ξύσμα, χυμό του λεμονιού και τα δύο ποτήρια νερό. Αμέσως μετά προσθέτεις και τα υπόλοιπα ποτήρια νερό. Βάζεις το χυμό σε μια κανάτα και το βάζεις στο ψυγείο για να παγώσει.

Το σπιτικό ρόφημα με λεμόνι που καίει τα λίπη

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share