Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έριξε στο στόμα της σκόνη σκόρδου - Λίγα λεπτά μετά...

Απλά θαυματουργό!

13 Φεβρουαρίου 2021 09:31
Έριξε στο στόμα της σκόνη σκόρδου - Λίγα λεπτά μετά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκόρδο: Δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να αντιμετωπίσει ένα σκόρδο. Είναι γνωστό ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες, και μια από αυτές είναι ότι μπορεί να βάλει τέλος στον εκνευριστικό πονόδοντο, δεν είναι όμως η μόνη, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τρίψετε μια σκελίδα σκόρδο κάτω από τα χείλη σας.

Ένα συχνό και επώδυνο πρόβλημα είναι ο πονόδοντος. Το σκόρδο μπορεί να βάλει τέλος σε αυτό, όπως και σε πολλά ακόμη θέματα υγείας. Έτσι, λοιπόν, για να μην τρέχετε στον οδοντίατρο, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή.

Το σκόρδο έχει αντιβιοτικές ιδιότητες που μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικές έναντι των βακτηρίων στο στόμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια σκόνη σκόρδου, καθώς και φρέσκο σκόρδο στο δόντι για να πάρει την ανακούφιση από τον πονόδοντο.

Δείτε τι της συνέβη όταν έριξε σκόνη σκόρδου στο στόμα της

4 έξυπνες χρήσεις του σκόρδου που πιθανόν δε γνωρίζετε

Το σκόρδο αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά που έχει μια κουζίνα καθώς δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στα φαγητά. Εκτός όμως από την κουζίνα, ωστόσο, το σκόρδο αποτελεί ένα εργαλείο για την καθημερινότητα που μπορεί να σας λύσει τα χέρια, ενώ κάνει καλό και στην υγεία. Παράλληλα δείτε και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το καταναλώνουμε ώστε να επωφεληθούμε από τις ιδιότητές του

Δείτε μερικές χρήσεις του

Εντομοαπωθητικό

Το σκόρδο λειτουργεί ως φυσικό εντομοαπωθητικό και διώχνει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες από το σπίτι. Βάλτε μερικές σκελίδες στα παράθυρα και στα σημεία από όπου μπαίνουν τα κουνούπια στο σπίτι.

Λειτουργεί κατά της ακμής

Με τις αντιβιοτικές ιδιότητές του, το σκόρδο είναι αποτελεσματικό κατά της ακμής και πολλών άλλων δερματικών παθήσεων. Τρίψτε μια σκελίδα στο πρόσωπό σας και κυρίως στα σημεία όπου υπάρχει ακμή.

Λειτουργεί σαν κόλλα

Πάρτε μερικές σκελίδες σκόρδου λιώστε τις. Κρατήστε το ζουμί από το σκόρδο που λειτουργεί σαν κόλλα και αλείψτε το στο σημείο που θέλετε να κολλήσετε.

Το φυσικό φυτοφάρμακο

Γνωρίζατε ότι το σκόρδο λειτουργεί και σαν φυσικό φυτοφάρμακο; Υπάρχουν διάφορες συνταγές ανάλογα με την πάθηση του φυτού που θέλετε να αντιμετωπίσετε οι οποίες έχουν ως βάση το σκόρδο.

Σκόρδο: Οι 4 χρήσεις του που πιθανόν δε γνωρίζετε

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share