Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι λέει για τον χαρακτήρα σου το χρώμα που επιλέγεις να βάψεις τα νύχια σου;

Εσύ τι χρώμα τα βάφεις;

29 Ιανουαρίου 2021 10:51
Τι λέει για τον χαρακτήρα σου το χρώμα που επιλέγεις να βάψεις τα νύχια σου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νύχια: Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε περιποιημένα νύχια και ένα κατάλληλο χρώμα στο βερνίκι μας είναι ικανό να φτιάξει τη διάθεσή μας. Βέβαια, κάθε φορά που βάφουμε τα νύχια μας δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε το χρώμα που θα τα κάνουμε. Ανάλογα με την εποχή, τη διάθεση και γενικότερα την ψυχολογία μας επιλέγουμε το χρώμα με το οποίο θα τα βάψουμε.

Συνήθως όμως τις περισσότερες φορές καταλήγουμε στα ίδια χρώματα, που αυτό τελικά κάτι σημαίνει για τον χαρακτήρα μας. Εσύ προτιμάς για τα νύχια σου σκούρα χρώματα ακόμα και το καλοκαίρι; Επιλέγεις πάντα παστέλ χρώματα ή έχεις μανία με το κόκκινο; Ή μήπως δοκιμάζεις περίεργες αποχρώσεις εκπλήσσοντας κάθε φορά την nail artist σου, αλλά και τον εαυτό σου;

Η διάσημη nail artist Michelle Saunders, με χρόνια εμπειρία στον χώρο και μεγάλες σταρς ανάμεσα στις πελάτισσές της, εξηγεί τι μπορεί να σημαίνει για τον χαρακτήρα σου η επιλογή σου. Παράλληλα δείτε και 36 υπέροχα σχέδια για το Χειμωνιάτικο μανικιούρ σας.

1. Μαύρο

Είσαι δυναμική, ανεξάρτητη και αποφασιστική. Ένα μαύρο μανικιούρ δείχνει αυτοπεποίθηση και μια γυναίκα που μπορεί να ηγηθεί. Είναι επίσης το χρώμα των δημιουργικών ανθρώπων.

Το μαύρο, σημαίνει ότι έχεις μια καλλιτεχνική πλευρά. Ακόμα και αν δεν είσαι καλλιτέχνης, το μαύρο σημαίνει ότι έχεις ένα πολύ δημιουργικό μυαλό. Το χρώμα αυτό συμβολίζει το μυστήριο, το άγνωστο, την δύναμη, τον έλεγχο, τη σοβαρότητα.

2. Κόκκινο

Είσαι μια δυναμική προσωπικότητα με ηγετικές τάσεις. Σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να δίνεις οδηγίες στους άλλους. Είσαι πολύ περιγραφική και οι άλλοι πάντα περνούν ωραία μαζί σου.

Κλασικό και διαχρονικό, το κόκκινο χρώμα στα νύχια υποδεικνύει μια γυναίκα που δίνει βάση στην κομψότητα και τη θηλυκότητά της. Συμβολίζει το πάθος, τον ερωτισμό, τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την ανεξαρτησία.

Τι λέει για τον χαρακτήρα σου το χρώμα που επιλέγεις να βάψεις τα νύχια σου

3. Μπορντό

Έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό σε κάνει ελκυστική και σέξι στα μάτια των άλλων. Επίσης, σημαίνει ότι είσαι πολύ ώριμη και εκλεπτυσμένη. Οι φίλοι σου ζητούν τις συμβουλές σου, ειδικά σε προβλήματα σχέσεων και ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου για σημαντικά προβλήματα.

4. Απαλό ροζ και παστέλ χρώματα

Αν σου αρέσει το απαλό ροζ ή άλλα παστέλ χρώματα, σημαίνει ότι είσαι ευγενική και φιλική. Έχεις φιλοδοξίες και βάζεις στόχους. Επίσης, αυτό που σε διακατέχει είναι η κομψότητα και ο ρομαντισμός.

Πιστεύεις στον έρωτα και την αγάπη. Το ροζ φέρνει ηρεμία, χαλαρότητα αλλά και συναισθηματική αστάθεια.

5. Nude

Τα διακριτικά νύχια, βαμμένα κοντά στο φυσικό τους χρώμα, προδίδουν μια ευχάριστη προσωπικότητα, χωρίς ιδιοτροπίες. Δεν είσαι το κέντρο της προσοχής, αλλά είσαι αξιαγάπητοι.

Αποπνέεις ηρεμία και οι κοντινοί σου άνθρωποι σε θεωρούν αξιόπιστη και σου εκμυστηρεύονται τα προβλήματά τους. Σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου. Είσαι ρεαλίστρια, αλλά και προοδευτική.

6. Μπλε

Είναι το απόλυτο χρώμα πειραματισμού και υποδεικνύει ένα δημιουργικό και ανοιχτό σε νέες προτάσεις άνθρωπο. Απεχθάνεσαι τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είσαι άτομο εμπιστοσύνης, εμπνέεις οικειότητα και υπευθυνότητα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share