Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

24χρονη 2 φορές την εβδομάδα τρίβει τα πόδια της με μαγειρική σόδα - Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσει άφωνες!

Απίθανο τρικ

19 Ιανουαρίου 2021 12:30
24χρονη 2 φορές την εβδομάδα τρίβει τα πόδια της με μαγειρική σόδα - Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσει άφωνες!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 24χρονη 2 φορές την εβδομάδα τρίβει τα πόδια της με μαγειρική σόδα και το αποτέλεσμα θα σας αφήσει πραγματικά άφωνες! Η μαγειρική σόδα έχει πάρα πολλές χρήσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν καθαρισμού, αλλά και ως ένα φυσικό φάρμακο. Κάνει κυριολεκτικά θαύματα και στην υγεία!

Είναι οικονομικό, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αντικαταστήσετε εμπορικά προϊόντα με αυτό το απλό συστατικό και να αποφύγετε τις αρνητικές επιπτώσεις των επιβλαβών χημικών ουσιών.

Σας παρουσιάζουμε μερικές χρήσεις του όξινου ανθρακικού νατρίου, της κοινής μαγειρικής σόδας, που μπορούν να ανακουφίσουν τα πόδια σας.

Tρίβει τα πόδια με μαγειρική σόδα

Μουλιάστε τα πόδια σας σε λίγο νερό με 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε απαλό μασάζ. Κάντε το δύο φορές την εβδομάδα και θα παρατηρήσετε φοβερά αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη μαγειρική σόδα στο μπάνιο σας για να ανανεώσετε και να χαλαρώσετε ολόκληρο το σώμα σας.

Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια θεραπεία που εξουδετερώνει την πιο δύσκολη ασθένεια

Τρία κουταλάκια του γλυκού μαγειρικής σόδας και μελιού την ημέρα για ένα μήνα είναι αρκετά για αυτή τη σπιτική θεραπεία. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει το απόλυτο μυστικό, όπως έκανε και με τη μαγειρική σόδα πριν από την άσκηση.

Η ιδέα της ανάμειξης της μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται παράξενη, γιατί, όπως εξηγεί το Healthy Life Tricks, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη εδώ λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Μέλι και μαγειρική σόδα οφέλη

Τα καρκινικά κύτταρα δεν χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για να αναπτυχθούν, διότι η σόδα τα εξουδετερώνει. Το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου δεν απορροφάται από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

Συστατικά:

  • Μαγειρική σόδα
  • Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Διαδικασία:

Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι. Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

Χρήση:

Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα. Κάντε αυτή τη θεραπεία για ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγετε το κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share