Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια θεραπεία που εξουδετερώνει την πιο δύσκολη ασθένεια

Κάντε την για ένα μήνα και θα μας θυμηθείτε!

18 Ιανουαρίου 2021 09:55
Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια θεραπεία που εξουδετερώνει την πιο δύσκολη ασθένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρία κουταλάκια του γλυκού μαγειρικής σόδας και μελιού την ημέρα για ένα μήνα είναι αρκετά για αυτή τη σπιτική θεραπεία. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει το απόλυτο μυστικό, όπως έκανε και με τη μαγειρική σόδα πριν από την άσκηση.

Η ιδέα της ανάμειξης της μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται παράξενη, γιατί, όπως εξηγεί το Healthy Life Tricks, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη εδώ λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Μέλι και μαγειρική σόδα οφέλη

Τα καρκινικά κύτταρα δεν χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για να αναπτυχθούν, διότι η σόδα τα εξουδετερώνει. Το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου δεν απορροφάται από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

Συστατικά:

  • Μαγειρική σόδα
  • Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Διαδικασία:

Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι. Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

Χρήση:

Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα. Κάντε αυτή τη θεραπεία για ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγετε το κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

Μαγειρική σόδα: Μάσκα που καταπολεμά τα σπυράκια

Η μαγειρική σόδα είναι ένα εξαιρετικό συστατικό που δρα ενάντια στα σπυράκια. Μάθετε πώς μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα μια μάσκα προσώπου στο σπίτι χωρίς καθόλου κόπο. Η μαγειρική σόδα είναι ένα εξαιρετικό συστατικό που δρα ενάντια στα σπυράκια. Μάθετε πώς μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα μια μάσκα στο σπίτι χωρίς καθόλου κόπο. Παράλληλα δείτε ακόμα και 4 «σωτήριες» σπιτικές συνταγές ομορφιάς με μαγειρική σόδα που θα σας ξετρελάνουν.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι:

  • Μαγειρική σόδα
  • Νερό
  • Μια πετσέτα

Εκτέλεση

  • Ανακατεύετε τη σόδα με το νερό στην κατάλληλη αναλογία ώστε να δημιουργήσετε μια πηχτή κρέμα.
  • Καθαρίζετε καλά το πρόσωπο με χλιαρό νερό και σκουπίζετε με μια καθαρή πετσέτα.
  • Απλώνετε ένα λεπτό στρώμα της κρέμας και την αφήνετε να δράσει για 20 λεπτά.
  • Αφαιρείτε τη μάσκα με χλιαρό νερό και σκουπίζετε απαλά το πρόσωπο. Είναι τόσο απλό!
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να καταπολεμήσετε τα ενοχλητικά σπυράκια που εμφανίζονται κατά καιρούς ή για να περιορίσετε τα συμπτώματα της ακμής.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share